2013. november 2., szombat

essence Superheroes Fantastic girl - színváltós körömlakk


Régóta foglalkoztatott már a színváltós körömlakk gondolata, de nehezen elérhetőek és drágák voltak. Ráadásul hol működtek, hol nem, kísérletezni meg annyira nem volt kedvem, a beszerezhetőségéről ne is beszéljünk. Alapvetően a hangulatgyűrűk és a Magic babák jutottak eszembe mindig ezekről a színváltós dolgokról, na ez a körömlakk pedig pont ilyen játékszer, csak nem gyerekeknek.. :) 
Amikor megláttam a hírt, hogy az essence előrukkol egy újabb szuper körmös kollekcióval, alig vártam, hogy ezt a darabot beszerezhessem.


A körömlakk teljes neve jó hosszúra sikeredett: essence Superheroes Thermo effect 01 Fantastic girl. Több helyen is csak az üres állvánnyal találkoztam már, míg végül csüggedten bementem egy dm-be, ahol éppen előttem fejezték be a kollekció kipakolását. Mondjuk kár érte, hogy állványonként a lakkokból kettő-kettő darabot tettek ki, a legtöbb helyet pedig a lemosók és a neszesszerek foglalták, lehetett volna fordítva is. 

A felkenése leginkább az érdekes szóval jellemezhető: kissé nyúlós, gumis az egész, és a körömmel érintkezve már változik a színe, ezért nehéz megítélni, hogy éppen foltos-e vagy sem a felület. A tartósságával nem vagyok maradéktalanul elégedett, már fél-egy nap után megkopott a körömvégeken, ezt sajnos a képeken is láthatjátok. Felhúzhattam volna még egy réteget, de végül is miért ne mutathatnám meg a teljes valójában, ha már ez egy teszt.. 
A másik nagy dilemmám az volt, hogy vajon fedőlakkal is működőképes lesz vagy sem. Én ugyanis általában közvetlenül lefekvés előtt lakkozok, felhúzok egy réteg BTGN fedőlakkot és már fekszem is le. Jelentem, működik! A képeken kettő rétegben láthatjátok plusz fedőlakkal felkenve. Nagyon vicces, egész nap csak nézegetem, ahogy mindig más a színe. Szerencsére nem kell pokoli forróság és jéghideg sem a színváltozáshoz, ez az őszies idő már tökéletes neki. Most is, ahogy gépelek a bal kezemen szép rózsaszínes, a jobb, egerezős kezemen viszont lilásak a körmök.  Tehát nem egységes, legtöbbször minden körmöm más-más árnyalatban, a bogyószín környékén pompázik. 

Az ára 1,9 Euró volt (~600 Ft), minden fillért megért, mert bár nem a legtartósabb, de egy csodás effekt-lakkot kapunk! Remélem, a későbbiekben új árnyalatokkal is előrukkolnak. Olyan kár, hogy a jó kollekciók Magyarországon soha nem elérhetőek, nem tudom mi alapján szelektálnak. Ahogy észrevettem, a csak körmös kollekciók szinte sosem jutnak el kis hazánkba. 









Készítettem videót is, ahol a színek játéka jobban megfigyelhető, a képre kattintva érhetitek el:



Nektek hogy tetszik? Mit gondoltok a színváltós körömlakkokról?

14 megjegyzés:

  1. Juuj de jóól néz ki, holnap kipróbálom én is! : )

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jópofa! Kár, hogy Magyarországon nem lehet kapni! :(

    VálaszTörlés
  3. konkrétan kis híján visítottam, hogy keeeell! aztán rájöttem, hogy itthon kellhet :(

    VálaszTörlés
  4. Az enyémnek nagyob folyékony az àllaga, 3 rétegre volt szükségem a rendes fedéshez. És a tartóssàga is meglepően jó a többi Essenshez képest, 4 napot bìrt kopàs nélkül alap és fedőlakkal. Imàdom, örülnék még ilyen termo lakkoknak :)

    VálaszTörlés
  5. Az enyémnek nagyob folyékony az àllaga, 3 rétegre volt szükségem a rendes fedéshez. És a tartóssàga is meglepően jó a többi Essenshez képest, 4 napot bìrt kopàs nélkül alap és fedőlakkal. Imàdom, örülnék még ilyen termo lakkoknak :)

    VálaszTörlés
  6. Ez valami nagyon király :D

    http://life-beauty-me.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. ahh ez nagyon jóóó. *-* nekem BYS márkájú színváltós lakkom van. :)

    VálaszTörlés
  8. De szuperül elkaptad az átmenetet, isteniek a képek és bejön a lakk :)

    VálaszTörlés
  9. Ah.... De szuper :-) nagyon tetszik, már olyan régóta szeretnék színváltós lakkot, és ez ráadásul a két kedvenc színemben váltakozik.... Miért nem hozzák be ide a legjobb dolgokat? :-(

    VálaszTörlés
  10. Ez az egy tetszik a kiadásból, de ez rettenetesen! :D És "utállak", hogy Te meg tudtad venni. :D

    VálaszTörlés