2013. október 28., hétfő

P2 Sand Style Lovesome 020


A blogon már láthattatok egy P2 Sand style körömlakkot, ám nem egyedül vettem őt meg, hanem az itt bemutatott Lovesome árnyalattal. A bejegyzés végén pedig egy kis újdonsággal is készültem, remélem tetszeni fog Nektek.


Tulajdonságait tekintve teljesen hasonló mint társa, a Pretty . Először csak egy rétegben kentem fel, bevallom, talán így jobban is tetszik. Így is teljes a fedése, ám a színe halványabb, rózsaszínesebb. Arany csillámokkal tömött a lakk, amelyek egy és kettő réteg felvitelénél is jól érvényesültek. Miután a másodikat is felhúztam rá, sokkal sötétebb, pirosasabb árnyalatban pompázott a körmeimen. Tartósságát tekintve jól muzsikál, 4 napot kibírt, a negyedik nap végén viszont már engem zavartak a körömvégi kopások és lemostam. Mivel ez egy sötétebb szín, a fehér körömvég csúnyábban mutat mint esetleg a világos Pretty esetében.  

Egy réteg




Kettő réteg




+ DUPE - infó: Sajnos a márka továbbra sem kapható Magyarországon, de ha úgy érzitek, nem tudtok élni egy ilyen csodás körömlakk nélkül, a Golden Rose Holiday kollekciójának 59-es darabja egészen jó kis hasonmása a Lovesome árnyalatnak. A GR darabról Aggie-nél láthattok képeket ITT.

A csillogását eléggé nehéz volt lencsevégre kapnom, így készítettem egy rövid kis videót, amelyben remélem jobban látszik. Ez az első videóm, úgyhogy nézzétek el nekem a kezdeti bénaságokat, valamint a felbontást mindenképpen állítsátok át HD-ra, úgy nem lesz pixeles a kép. 

A videó a képre kattintva érhető el:

10 megjegyzés: