2013. november 8., péntek

S-he stylezone őszi újdonságok | teszt


A dm saját sminkmárkája a S-he stylezone őszre új termékekkel rukkolt elő. Ennek örömére egy nem is olyan kis csomaggal leptek meg. Mint már tudjátok, jelenleg nem tartózkodom otthon, a termékeket sajnos egyelőre nem volt alkalmam megfogdosni, kipróbálni. A húgom viszont kapva kapott az alkalmon, és lelkesen tesztelgetett mindent. A következő bejegyzésben az ő véleményét olvashatjátok a négy körömlakkról, kettő darab rúzsról és kettő szájfényről. S-he Lipstick Magic Colours 137 & 122

"A világos rúzsnak egy kicsit olyan korallos-aranyos színe van, egyáltalán nem feltünő. Leginkább csak szép fényt ad. 
A piros viszont egyszerűen SZUPER! Nem az a feltűnően piros, inkább kissé mélyebb, vöröses. A finise matt, nem az a nagyon fényes, egyáltalán nem olyan mint a többi piros rúzsom - nagy piros rúzs gyűjtő vagyok. :)

S-he Long-lasting lipgloss, S-he Volume-up lipgloss

A szájfényeknek is szép színük van, a világosabb árnyalat felkenve teljesen nude, csak fényt ad a szájnak, színe nem nagyon van. A sötétebb felkenve nagyon szép, csillogós. Ennek van egy kis színe, de nem túl erős. Én személy szerint utálom a szájfényeket, de ez a sötétebb nagyon tetszik még nekem is.. és hűsít!

S-he Nail Polish Quick Dry 296, 311, 329, 323

Végül a kedvenceim, a körömlakkok! Mind a négy annyira szép.. kettő rétegben kentem fel mindegyiket, jól fedtek. Nagyon gyorsan száradtak, és takarómintás sem lett, direkt fedőlakk nélkül teszteltem, mert kíváncsi voltam, hogy meddig bírják ezek a darabok, ugyanis nekem a S-he lakkok már másnapra meg szoktak kopni. Ezzel szemben ezek nagyon tartósak! A negyedik napon kopott meg a széleken, a lemosással sem volt gondom, szerintem teljesen jók. 
A 296-os sötétszürke nagyon-nagyon sötét, az üvegben kicsit csillog meg világosabbnak néz ki, de felkenve már egyáltalán nem, és nem is csillog. 
A 311-es zöldnek van egy szép fénye, ezt jól láthatjátok a fenti képen is. (Az egyik kép lámpafénynél, a másik pedig természetes fényben készült).
A harmadik, 329-es.. narancsospirosastöklámpásszínű gyönyörűség! Nagyon különleges, egyedi színnel rendelkezik, kissé behatárolhatatlan. A bal oldali kép jobban tükrözi a valóságot, a másikon kissé pirosas beütése van. 
Az utolsó lakk kinézetre teljesen olyan volt mintha sand-es lenne, mert rengeteg apró arany csillám van benne, és felkenve tiszta sandes hatásúnak tűnt, persze csak látszatra.. eléggé körülhatárolhatatlan szín, de ez is nagyon bejön! "Kitty


Nektek hogy tetszenek az új, őszi S-he termékek? 
A lakkok egész különleges árnyalatúakra sikerültek, nem igazán találkoztam máshol még ezekkel a színekkel. Azt is örömmel hallom, hogy a tartósságuk is javult. 

1 megjegyzés: