2013. november 8., péntek

S-he stylezone őszi újdonságok | teszt


A dm saját sminkmárkája a S-he stylezone őszre új termékekkel rukkolt elő. Ennek örömére egy nem is olyan kis csomaggal leptek meg. Mint már tudjátok, jelenleg nem tartózkodom otthon, a termékeket sajnos egyelőre nem volt alkalmam megfogdosni, kipróbálni. A húgom viszont kapva kapott az alkalmon, és lelkesen tesztelgetett mindent. A következő bejegyzésben az ő véleményét olvashatjátok a négy körömlakkról, kettő darab rúzsról és kettő szájfényről. 



S-he Lipstick Magic Colours 137 & 122

"A világos rúzsnak egy kicsit olyan korallos-aranyos színe van, egyáltalán nem feltünő. Leginkább csak szép fényt ad. 
A piros viszont egyszerűen SZUPER! Nem az a feltűnően piros, inkább kissé mélyebb, vöröses. A finise matt, nem az a nagyon fényes, egyáltalán nem olyan mint a többi piros rúzsom - nagy piros rúzs gyűjtő vagyok. :)

S-he Long-lasting lipgloss, S-he Volume-up lipgloss

A szájfényeknek is szép színük van, a világosabb árnyalat felkenve teljesen nude, csak fényt ad a szájnak, színe nem nagyon van. A sötétebb felkenve nagyon szép, csillogós. Ennek van egy kis színe, de nem túl erős. Én személy szerint utálom a szájfényeket, de ez a sötétebb nagyon tetszik még nekem is.. és hűsít!

S-he Nail Polish Quick Dry 296, 311, 329, 323

Végül a kedvenceim, a körömlakkok! Mind a négy annyira szép.. kettő rétegben kentem fel mindegyiket, jól fedtek. Nagyon gyorsan száradtak, és takarómintás sem lett, direkt fedőlakk nélkül teszteltem, mert kíváncsi voltam, hogy meddig bírják ezek a darabok, ugyanis nekem a S-he lakkok már másnapra meg szoktak kopni. Ezzel szemben ezek nagyon tartósak! A negyedik napon kopott meg a széleken, a lemosással sem volt gondom, szerintem teljesen jók. 
A 296-os sötétszürke nagyon-nagyon sötét, az üvegben kicsit csillog meg világosabbnak néz ki, de felkenve már egyáltalán nem, és nem is csillog. 
A 311-es zöldnek van egy szép fénye, ezt jól láthatjátok a fenti képen is. (Az egyik kép lámpafénynél, a másik pedig természetes fényben készült).
A harmadik, 329-es.. narancsospirosastöklámpásszínű gyönyörűség! Nagyon különleges, egyedi színnel rendelkezik, kissé behatárolhatatlan. A bal oldali kép jobban tükrözi a valóságot, a másikon kissé pirosas beütése van. 
Az utolsó lakk kinézetre teljesen olyan volt mintha sand-es lenne, mert rengeteg apró arany csillám van benne, és felkenve tiszta sandes hatásúnak tűnt, persze csak látszatra.. eléggé körülhatárolhatatlan szín, de ez is nagyon bejön! "



Kitty


Nektek hogy tetszenek az új, őszi S-he termékek? 
A lakkok egész különleges árnyalatúakra sikerültek, nem igazán találkoztam máshol még ezekkel a színekkel. Azt is örömmel hallom, hogy a tartósságuk is javult. 

1 megjegyzés: