2013. november 26., kedd

Őszi haul



Már több mint két hónapja kint vagyok, nagyon szeretek itt lenni. Eléggé régen volt zsákmányos bejegyzés is, úgy döntöttem megmutatom, hogy miket vásároltam itt kint ez idő alatt. Ezen kívül vettem még ruhákat is, de a pulcsin kívül nem volt kedvem előszedegetni a többit is. Azt viszont meg kell említenem, hogy végre megtaláltam a tökéletes farmeringet! 




Garnier Natural beauty kakaóvajas & kókuszolajas sampon
Alverde karácsonyi testvaj szett
H&M argánolajos testvaj
Nivea diamond volume sampon & balzsam

A Garnier samponra csak úgy véletlenül böktem rá a dm-ben, amikor legelőször sampont kerestem. Semmi extra, jól habzik, illata nem túl erős, árban korrekt. Újravásároltam már. A Nivea mintákat kaptam a cégtől, a H&m testvajat pedig szintén 2 Euróért vettem akciósan. Nem vált be, nagyon híg állagú, és a hidratáló hatása is gyenge, vajnak aligha nevezhető.. a cuki Alverde szett pedig mindenkinek must-have erre a karácsonyra, ráadásul nagyon olcsó (3 Eur ~ 900 Ft). Egyedül az áfonyás-csokis illatú nem tetszik, borzasztó, se az áfonyát, se a csokit nem érezni benne. A másik kettő viszont nagyon finom.


Catrice Arts Collection paletta
Maybelline Babylips Cherry Me & Hydrate
essence Long Lasting rúzs 04 on the catwalk
The Body Shop mangós testvaj
The Body Shop mangós ajakápoló

A Catrice Arts kollekciója fél áron volt kifutó a dm-ben, így 3,7 Euróért (~1100 Ft) vettem meg a palettát, és 1,4 Euróért (~450 Ft) a körömlakkot. Az essence új rúzsai kifogástalan minőségűek és nagyon szép árnyalatokban érhetőek el, mindenkinek ajánlom! A Babylips és TBS ajakápolókról hamarosan érkezik az ajakápoló összehasonlító bejegyzésem. 


H&M sál
The Body Shop Honeymania parfüm
Manhattan Pro French Nailife Hardener körömerősítő alaplakk
Taft 7-day Shine Booster hajfénykrém

A körsálnak nagyon puha az anyaga és szép a mintája, jó árban is volt, nem hagyhattam ott. A parfümöt a születésnapomra kaptam. A lakk és a hajfénykrém pedig egy promós szatyorban lapult, imádom, hogy itt minden héten osztogatnak valami az egyetemen.. :) Ha a hajfénykrémmel van tapasztalatotok, megírhatjátok! Én ugyanis kissé félek tőle.


Leveles gyűrű Six
Mókusos nyaklánc Bijou Brigitte
essence Oktoberfest Pretzel karkötő
Six tribal nyaklánc
Harry Potter Deathly Hallows nyaklánc - ebay

A mini ékszer haulnak nagyon örülök, mert szinte mindent akciósan szereztem be. A tribal nyaklánc 7 Euró helyett 2,95 Euróba került például. A legnagyobb fogás viszont a mókusos lánc volt, 9 Euró helyett mindösszesen 1,5 Euróért lett az enyém - eléggé nagy akciók voltak a BB-ben, de nem volt időm túlságosan szétnézni.


Flormar 394
Catrice Arts Collection C01 Pinkroque
p2 Long Lasting alaplakk
essence Sparkle Sand Effect 163 Hey Nude!

A legtöbb lakkról láthattatok már bejegyzést, ezt a nevükre kattintva érhetitek el, amelyikről nem, azokról pedig hamarosan fogtok, ha valamelyik érdekel írjátok meg és előrébb veszem a listában. 


Glamour november és december

Nyelvgyakorlásnak is tökéletesek a német nyelvű magazinok, én a Glamour őszi-téli számait vettem meg. Annyira örülök, amikor egy-egy rövidebb cikket már teljesen megértek. A hosszabbaknál pedig szótárazgatok, és az ismeretlen szavakat meg is tanulom. A decemberi számhoz ajándékba járt a Quintessence magazin is, a pénztáros lány is meglepődve kérdezte, hogy "csak két euró a kettő együtt"? 


Pulcsi C&A
Alvómaszk Six

Szeretem a kötött és a basic pulcsikat. Ebből következi, hogy a kötött basic pulcsikat is. :) Ez egy kissé hosszabb, lezserebb fazonú, nagyon szép világosbarna és ezüst-aranyszálakkal van átszőve, így csillog is. Nem szúr, nagyon puha. Az alvómaszkra szükségem volt, mert van egy darabom, de általában kétlaki életet élek, és ez pont olyan dolog, amit mindig elfelejtek magammal hurcolni, de most már megoldódott a problémám. Ráadásul rózsaszín, csipkés, rókás és nagyon puha, a gumi sem szorítja el a fejemet. Jaj, és akciós darab volt, 2,95 Euróért. 


essence Banános kézkrém

Már Krémmánián leírtam a véleményem, egészen kellemesen csalódtam ebben a kézkrémben, örömmel használom. Az illata szuperfincsi és nagyon sokáig érezni. A hidratáló hatása is jó, a krém eléggé sűrű állagú, szerintem sokkal jobb mint az előző éviek. A tavalyi fahéjas rém borzasztó illatú volt, nem is bírtam használni, egyszerűen túl tömény.. de ez egy álom! A kiwis és az epres nem fogott meg, ezt viszont bátran ajánlom nektek beszerzésre. Decembertől otthon is elérhető lesz, én 1,95 Euróért vettem, az ára gondolom otthon is hasonlóan alakul majd. 


Ti miket vásároltatok mostanában? Szeretnétek valamiről részletesebb beszámolót?

23 megjegyzés:

  1. Hát az a pereces karkötő nagyon cuki *.* A sálnak utánajárok, hátha nálunk is kapható, mert a mintája az egyik kedvenc képemre emlékeztet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, arra pontosan nem emlékszem, hogy a sál Divided vagy sem, de arra igen, hogy nagyon sok volt belőle és népszerű is. Már három lányon is szembejött velem az egyetemen. :( :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszett a bejegyzés, az a Garnier sampon nagyon felkeltette a figyelmemet! Sajnos nem tudom, hogy itthon kapható-e de ha lesz teszek vele egy próbát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, jelenleg nem kapható, de hátha behozzák! Én úgy vettem észre, hogy elég sűrűn cserélgetik a Garnier samponokat otthon, van amit behoznak, aztán már vonják is ki.. (a Grapefruitos nagy kedvencem volt, és ki is vonták, aztán ugyanígy jártam a rozmaringos-olívással is).

      Törlés
  3. A hajfénykrémtől nem kell tartanod! :) Én is féltem tőle legelőször, pláne azért mert a leírás alapján inkább festéknek vagy szinezőnek gondolnám..ezt tetőzte még az is, hogy guglizés után sem találtam róla semmit, se egy tesztet, se egy posztot..aztán merész voltam és kipróbáltam, lesz ami lesz alapon! :D Semmi extra, a krém sötét színű és tényleg fog, szóval ne nagyon érjen olyan ruhához, amit sajnálnál! :) Nekem rövid hajam van, szóval a tasak negyede éppen elég volt rá, így még maradt 3 további alkalomra! A hajam amúgy nagyon jó állapotba került utána, szép fénye lett és mintha egy kicsit intenzívebb lett volna a színe is (eredeti barna vagyok, nincs festve a hajam), és tapintása is puha volt! :) Persze minden csoda 3 napig tart, szóval nem nagy szám, de mivel én is ajándékba kaptam egy Tafl hajlakk mellé, így megérte! :) Nagyon tetszenek amúgy az ékszerek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszi! Én is gugliztam, krémmánián is csekkoltam, de semmit sem találtam. Akkor én is teszek vele egy próbát, igaz nekem hosszú és rengeteg hajam van, csak elég lesz rá egy tasaknyi. :)

      Törlés
    2. Majd ird meg, hogy nálad hogy működött! :))

      Törlés
  4. iiii a pereces karkötő nekem is megvan:) hát a színváltós lakkról lemaradtam :(

    VálaszTörlés
  5. Oh mennyi minden! :) Az alvómaszk nagyon cuki!
    Kíváncsi vagyok az új essence kézkrémekre, alig várom, hogy nálunk is kaphatóak legyenek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem kell sokat várni, és szerintem tényleg sokkal jobb, mint a tavalyiak! :)

      Törlés
  6. Az ékszerek és lakkok nagyon bejövősek. :3

    VálaszTörlés
  7. De szépek a lakkok :) meg a paletta csomagolása is, nem is láttam még ezt, mindjárt rá is keresek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, otthon is kapható már a kollekció! :) nagyon jól sikerült darabok szerintem.

      Törlés
  8. Az tribal nyaklánc a szerelmem <3 nekem is szükségem van valami hasonlóra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) tök véletlenül láttam meg az akciós állványon, és először meg sem akartam venni, de aztán titokban felpróbáltam a próbafülkében :D

      Törlés
  9. De kár, hogy itthon nincs ilyen sampon :/

    VálaszTörlés
  10. Jajjj mennyi szépség! *.- Nem is tudnék 1-2 darabit kiemelni, mert minden szuper. :) Várom róluk a teszteket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, jönnek szépen sorban! :) a lakkokról tutira :)

      Törlés
  11. Jaaaajj, nagyon cuki dolgokat vettél, az alvós szemmaszk a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  12. A banános kézkrémet már várom, hogy nálunk is kapható legyen, az Alverde karácsonyi csomagon pedig erősen gondolkodom. Pláne, hogy nem volt még testvajam. A flormar lakkra kíváncsi vagyok, hogy mit tud.

    VálaszTörlés