2013. november 18., hétfő

Manikűrvadász 5. forduló


Csak úgy repül az idő, és már itt is van a következő Manikűrvadász forduló. A házigazda stafétát Vikinek adtam át, így most ő bonyolította le nekünk ezt a kört. Ebben a fordulóban Ronit, a Nail Clubos bloggerina társamat kaptam. :)
Rengeteg manikűr közül válogathattam, bevallom, leginkább a pin-upos tetszett, de nem akartam harmadszorra is leopárdos manikűrt pingálni a Manivadász keretein belül. Vagy teremthettem volna akár hagyományt is vele - a bloggerina, aki mindenkitől a leopárdos manikűrt kreálja újra, haha. 
Így Roni álomfogós körmeire esett a választásom, már egyébként is régóta ki szerettem volna próbálni a mintát. Igen ám, de csúfos kudarcot vallottam most sajnos. Mivel az ecseteimet nem, csak a pontozómat hoztam magammal Németországba, ezzel kellett ügyködnöm. Sajnos a pontozóm túl vastag, így az egyébként Roninál nagyon szépen kivitelezett és egyszerűnek tűnő manit valójában nagyon nehéz megcsinálni. Most ráadásul lusta és rossz blogger is voltam, és mindent az utolsó pillanatra hagytam, így újraalkotni sincsen időm, de amint hazamegyek, az ecseteimmel is megalkotom ezt a szépséget. :) 
A többi körmömre pedig én egy picit sötétebb színt, az essence Jacob's protection-jét választottam, annyiar szépen csillog. Ráadásul ebben a hideg időben most már nekem is megjött a kedvem a sötét színek viseléséhez. 





18 megjegyzés:

  1. szerintem szép lett :) viszont álmomban nem gondoltam, hogy ezt fogod választani, olyan ősrégi már - én el is elfelejtettem :D
    (roni)

    VálaszTörlés
  2. óó az álomfogó :D nekem is erre a témára esett a választásom :)

    VálaszTörlés
  3. nekem tetszik, felismerhető :) amúgy az a fura, hogy a jacob's protection nekem élőben nem tetszik, de a te manikűrödhöz most nagyon passzol :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a manikűr eszméletlen jó lett!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ütős lett így feketével! :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
  7. Szép lett, tetszik, főleg, hogy ilyen színeket választottál hozzá! :)

    VálaszTörlés
  8. Díjat akptál tőlem. :) http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2013/11/the-versatile-blogger-award.html

    VálaszTörlés
  9. Ügyes vagy! Nekem még ecsettel sem menne ilyen jól. :)
    Nézz be a blogomra, tőlem is kaptál egy díjat: http://lakkalandok.blogspot.hu/2013/11/the-versatile-blogger-award.html

    VálaszTörlés