2015. augusztus 24., hétfő

Nail of the Day | Hawaiian Punch


Ez a mani még az egyik Nail Stamping Challenge fordulóra készült, végül egy másikat tettem közzé a kihívás keretében, de szerettem volna őt is megmutatni.
Az átmenetet a Moyra Vivid Sand három lakkjával készítettem el, erre került a Moyou Tropical 02-es lemezéről minden körmömre a minta. Akkor hirtelenjében még túl színesnek és nyárinak ezt a manikűrt a publikáláshoz, végül  jó sokáig halogattam a közzétételét. 



Használtok még homoklakkokat?


+ A Blog Facebook oldalán nyereményjáték van, csak kattintsatok a képre a részletekért! :)

6 megjegyzés:

  1. De szép! naná, hogy használok homoklakkot, a lábamon most is az van. Igaz, hogy sorban fogynak el és nem tervezem újravenni őket, valahogy másféle lakkok felé fordult a figyelmem, amit könnyebb lemosni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) A lábamon még sosem próbáltam a homoklakkokat, ott olyan idegennek érzem. Én is így vagyok vele, imádom őket, nagyon szépek, de ha új lakkot veszek, akkor az már nem homok, és tényleg az egyik szempont a lemoshatósága, a másik meg az, hogy valahogy újra és újra a krém finishez térek vissza. Mondjuk ezeket a neon Moyra darabokat pont könnyű eltávolítani, de elég sok szenvedős. :)

      Törlés
  2. Nagyon szépséges mani! :))))
    Én imádom a homoklakkokat, mai napig az egyik kedvenc lakkfinisem! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik a manikűr, végül jó, hogy posztoltad. :)

    VálaszTörlés