2015. augusztus 24., hétfő

Nail of the Day | Hawaiian Punch


Ez a mani még az egyik Nail Stamping Challenge fordulóra készült, végül egy másikat tettem közzé a kihívás keretében, de szerettem volna őt is megmutatni.
Az átmenetet a Moyra Vivid Sand három lakkjával készítettem el, erre került a Moyou Tropical 02-es lemezéről minden körmömre a minta. Akkor hirtelenjében még túl színesnek és nyárinak ezt a manikűrt a publikáláshoz, végül  jó sokáig halogattam a közzétételét. Használtok még homoklakkokat?


+ A Blog Facebook oldalán nyereményjáték van, csak kattintsatok a képre a részletekért! :)

7 megjegyzés:

 1. De szép! naná, hogy használok homoklakkot, a lábamon most is az van. Igaz, hogy sorban fogynak el és nem tervezem újravenni őket, valahogy másféle lakkok felé fordult a figyelmem, amit könnyebb lemosni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) A lábamon még sosem próbáltam a homoklakkokat, ott olyan idegennek érzem. Én is így vagyok vele, imádom őket, nagyon szépek, de ha új lakkot veszek, akkor az már nem homok, és tényleg az egyik szempont a lemoshatósága, a másik meg az, hogy valahogy újra és újra a krém finishez térek vissza. Mondjuk ezeket a neon Moyra darabokat pont könnyű eltávolítani, de elég sok szenvedős. :)

   Törlés
 2. Nagyon szépséges mani! :))))
  Én imádom a homoklakkokat, mai napig az egyik kedvenc lakkfinisem! :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is tetszik a manikűr, végül jó, hogy posztoltad. :)

  VálaszTörlés
 4. We’re all making an attempt to squeeze in any little bit of exercise we can to} into our busy days. This is another project in our list of cool things to 3D print for people looking for workplace or resort health hacks. The tin-can dumbbell supplies a super-budget means to pump some iron by affixing two cans of food to a plastic deal with. One of the cool things to 3D print is an abstract planter for your succulents and cacti. There are cool 3D prints on the market Warm Winter Mist Humidifiers that don’t allow you to skip the normal clay pots. These modular little guys are fashionable and recent and assured to make your mini-garden extra engaging.

  VálaszTörlés