2014. november 26., szerda

Nail of the Day | Pinkie Pie


A mai manikűr egy kicsit "mix and match", valamint szerepel benne új nyomdalakk és nyomdalemez is. 
Rózsaszínhez volt kedvem, ilyenkor általában a kedvencemet veszem elő, ami az OPI Feelin Hot-Hot-Hot darabja. Mindig elcsodálkozom, hogy miért nem készült róla még önálló teszt a blogon, de ami késik.. 
A nyomdalemez milyen meglepő, a Born Pretty Store webáruháztól van, A minták ezen is óriásiak, a legutolsó képen meg is nézhetitek, hogy mennyire. Engem ez csak azért zavar, mert mindig elképzelem magát a mintát kompletten a körmömön, és nem csak egy részét szeretném viszontlátni. Van, aki meg pont ezt szereti, hogy lehet vele kreatívkodni, és mindig más-más részletet felpamacsolni a körmökre. Másik problémám, hogy a képeken felül szereplő mintának túl vastagok a vonalai, így sehogy sem lehet értékelhetőt kihozni belőle, mindig nagyon összefolyik. A többi viszont nagyon tetszik, a kedvencem a középső ujjamon levő minta és a "Love" felirat. 
A Moyra Metal Effect 303-as, lila lakkját is nyomdázás céljából vásároltam meg, csakúgy mint az előző bejegyzésben - itt - bemutatott ezüst párját. A lilának is fantasztikus a minősége, tényleg olyanok, mintha kifejezetten nyomdázáshoz gyártották volna őket. Tudtam, hogy legelőször rózsaszínnel szeretném párosítani, szerintem nem is lett rossz - kiskorom nagy kedvenc színei voltak ezek.. :) 



A termék linkje:







A minta és a körmöm egymás mellett. Látjátok, milyen hatalmasak a minták?


A vásárlás végösszegéből még mindig 10%-os kedvezményt kaphattok, ha a "GKL91" kódot használjátok :)


8 megjegyzés:

  1. Szép lett :) Opi nekem is tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm ezt a bejegyzést Lora! :) Olyan lelkes lettem tőle, hogy meg is vettem gyorsan az ezüst és az arany moyrát, és nyomdáztam is, és valami álomszép!!! Köszi az ötletet ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :) Én is a csoportból kaptam az ötletet, és a többi Metal effect színt is be szeretném szerezni ^^

      Törlés
  3. Nagyon szép lett és jók a minták ezen a lemezen is. Nekem 3 BPS lemezem van(remélhetőleg hamarosan a blogon is be tudom mutatni őket), de eddig nem csalódtam . :) Biztos, hogy fogok még rendelni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak gyengébb lemezeik is, de több a jobb minőségű szerencsére, főleg amióta kijöttek a BPS kollekcióval is. :) Megéri ennyiért bőven.

      Törlés