2014. november 12., szerda

Nail of the Day | Dark flowers BPS QA83


Ismét egy körömnyomda lemez tesztjét, bemutatását hoztam el nektek a Born Pretty Store kínálatából. Remélem nem unjátok nagyon, mert a közeljövőben rengeteg BPS lemez vár még bemutatásra, főként az új szériások. 


Ez a nyomdapaletta a kreatív "QA83" fedőnevet viseli, kár, hogy nincs valamilyen jobb nevük, így beazonosítani sem túl nehéz őket. A lemez virágos mintákat tartalmaz XXL méretben, szerintem lehetetlen olyan körmű hölgyet találni, akinek ezek mind felférnek egy-egy körmére. Ezt kicsit sajnáltam, mert így egyben nagyon jól néznek ki az ábrák, de mindig döntenem kellett, hogy melyik részletét nyomdázzam fel. Ennek a lemeznek kivételesen az összes mintája nagyon jó minőségű, mélyen karcolt, egyszerű használni. Én a Moyra Metal Effect ezüstjét használtam nyomdalakknak - őt is most próbáltam először, és azt kell mondjam, tökéletes! Az alap pedig az egyik új lakkom, az OPI Nordic kollekciójának Viking in a Vinter Vonderland-je volt, nem sokára érkezik róla a teszt. 
Bátran ajánlom, ha ilyen szép levélkés, virágos lemezre vágytok, mert ez tényleg egy jól sikerült darab, néha akadnak olyanok, amelyeknél küzdenem kell egy-egy minta felvitelével. 

A termék linkje:




A vásárlás végösszegéből még mindig 10%-os kedvezményt kaphattok, ha a "GKL91" kódot használjátok :)



11 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a mani! Érdekes én is nyomdázta ezzel az ezüst lakkal, de nekem olyan vastagnak tűntek a minták vele... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) A csoportban ajánlották a lányok a metal effect lakkokat, még jó, hogy nem vettem meg a Barry M Foil-t egyelőre, mert ez is nagyon szuperül működik. Nem lehet, hogy a lemez vagy a minta volt rossz?

      Törlés
  2. Ezt az ezüst metál Moyra lakkot feltétlenül meg kell szereznem :)
    A lemezt csak azért nem mert az már megvan :))))
    Imádom ezt a manit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Siess vele, már elég kevés helyen kapható. Itt a világvégi fodrászkellékesben már csak az ezüst és lila színekből volt, sajnos. Majd valahogy megszerzem a többit is. :) és köszönöm!

      Törlés
  3. Nagyon tetszik. :) Nekem is van egy új BPS lemezem, remèlem az is jól fog működni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem egyelőre eléggé jól működnek, örülök neki, remélem Neked is fognak. :) Nagyon olcsóak.

      Törlés
  4. nagyon jóó! :) én sajnos nagyon béna vagyok nyomdában :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyan, csak egy kis gyakorlás és megfelelő eszközök a siker kulcsa :)

      Törlés
  5. Gyönyörű lett, kicsit gótikus hatása van :)

    VálaszTörlés