2014. július 18., péntek

Pink Paris | Moyou Tourist 21 Stamping


A múltkor már alaposan körberajongott China Glaze Feel the Breeze lakkal pingált körmeimet nem hagytam sokáig meztelenül, mindenképpen valamilyen minta kívánkozott rá az új Moyou lemezeimről.

A Moyou lemezek közül a Tourist kollekció legújabb, Párizs által inspirált 21-es lemezéről választottam ezt a szép kacskaringós "tapétamintát".  A kivitelezés viszont nem lett tökéletes, ennek két oka is van: ennél a sablonnál szerintem számít az, hogy a körmökre szépen, függőlegesen vigyük fel a mintákat, a másik pedig az, hogy éjfélkor ültem le nyomdázni; a fáradtság jelei kiütköztek a manikűrön. Továbbá most kísérleteztem először az essence nyomdázáshoz kifejlesztett körömlakkjával. Határozottan használható, csak ki kell kísérletezni a megfelelő mennyiséget és gyorsaságot a felvitelkor. Most éppen nem körömnyomdával készítettem az aktuális lakkozásomat, de alig várom, hogy újra a nyomdalemezeimhez nyúljak.. azt pedig, hogy éppen most mit viselek, a vasárnapi Nail Club-ban megtekinthetitek majd. Előre megsúgom, hogy nagyon izgi témával érkezünk! :)
13 megjegyzés:

 1. Gyönyörű lett! Az alapszín is tetszik, meg a minta is, szerintem jó ez, akármikor is csináltad :)

  VálaszTörlés
 2. Szép lett a manikűr!
  Én is ezt a mintát viseltem a minap a körmeimen :)

  VálaszTörlés
 3. meseszép *_*

  http://misssziszi.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. óó de gyönyörű színe van annak a lakknak, a mintával pedig még szebb, kicsit elegánssá és különlegessé teszi, nagyon tetszik :)

  http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű ez a mani! :) Bár ilyen szép lakkal nem nehéz csodásat alkotni. Önmagában is gyönyörű. :)

  VálaszTörlés
 6. Ó, ez valami gyönyörűséges! *.*

  VálaszTörlés
 7. Hát ez valami elképesztően szép :)

  VálaszTörlés