2014. július 20., vasárnap

Nail Club | Beachy / Tengerparti körmök


A mai témát alig vártam, imádom a tengert, a tengeres képeket, manikűröket, mindent... Rengeteg nyári ötlet vár megvalósításra nálam, viszont én mégis egy régi manikűröm újraalkotását valósítottam meg egy kis csavarral.

Már a bloggertalin felfigyeltem rá és agyondicsértem Rio aktuális maniját, ahol ő a pálmafás átmenetét homoklakkokkal készítette el, így megfogadtam, hogy egyszer én is tuti kipróbálom. Ennek köszönhetően adta magát az egész, hogy a három évvel ezelőtti Sunset beach alkotásomat újra megcsinálom, csak most homoklakkokkal. A végeredménnyel elégedett vagyok, a pálmafákat ugyanúgy mint korábban, egy díszítőlakk ecsetével festettem meg, most talán szebbre is sikeredtek. Az átmenetet szivaccsal vittem fel, mindhárom lakk a Moyra Vivid Sand kollekciójából való. A sárga és a narancssárga a matt verziós, a pink pedig ezüst csillámokat tartalmaz. Az apró ezüst csillámoknak hála élőben olyan volt, mintha apró csillagok lennének a pink égen.
A képek egy része pedig Boldogkőváralján készült - sajnos nem tengerparton, az talán jobban illett volna a körmeimhez. Ám ha nem jártatok volna még errefelé, mindenképpen látogassátok meg Boldogkő várát, ugyanis nagyon szép és hangulatos hely. :)

Felhasznált lakkok:
♥ Moyra Vivid Sand 715 Shocking Pink
♥ Moyra Vivid Sand 717 Sunshine
♥ Moyra Vivid Sand 718 Orange love
♥ essence colour & go Black is back






9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a kivitelezés, csodás manikűr lett :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett :) teljesen olyanok a pálmafák , mintha nyomdáztad volna :)

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, tökéletes lett az átmenet!

    VálaszTörlés
  4. köszönöm lányok, teljesen meghatódtam a dicsérő szavaktól! :$:)

    Miss Sziszi: pedig egy díszítőlakk ecsetkéjével festettem, azért közelebbről látszik, hogy vannak csálébb példányok is köztük :D
    Audrey80: köszönöm :) imádom a szivacsos technikát.

    VálaszTörlés