2012. december 25., kedd

MUA starfish



A blog Facebook-oldalán már  közzétettem egy képet a múlt héten érkezett MUA-rendelésemről. Nagyon örültem neki, hogy egy hét alatt megérkezett, mert így már fel is kenhettem az egyik rendelt lakkot, amely a karácsonyi manikűröm alapjául szolgált. A tovább után találhattok részletesebb leírást a MUA Mystical Glitter Nails Starfish lakkjáról, valamint megmutatom a karácsonyi manikűrömet is.


egy réteg
Szín: Málnapiros, nagyon apró csillámokkal teletömve. A színe néha egészen sötét, máskor pedig nagyon világos, szinte már pinkes-pirosas attól függően, hogyan esik rá a fény - ezt a fényjátékot a képeken is megfigyelhetitek.

Fedés: A fenti képen láthatjátok, hogy egy rétegben felkenve is elég szépen fed, a körömvégek viszont átlátszanak kissé. Engem ez zavar, úgyhogy felhúztam egy második réteget, úgy már tökéletes volt.
A felvitel bevallom őszintén nem volt a legegyszerűbb - a lakk kissé híg, folyós, de szépen terül. Az ecset kicsi, és szétálló, mint egy seprűvég, eléggé megnehezítette a felvitelt, nem a legjobb vele dolgozni, a szétálló szálak miatt kissé irányíthatatlan volt a festék felvitele.

Ár/Mennyiség: 2,5 £ / 6,8 ml. Én akciósan, 1,5 £-ért vettem, érdemes figyelni a honlapot, mert rengeteg akció van. Teljes áron nem biztos, hogy beruháztam volna rá, de így abszolút megérte.

Összegezve: Az üvegcse nem biztatott túlságosan, amikor kézbe vettem, mert kissé gyenge minőségűnek érzem. Nem tetszik a hanyagul ráragasztott címke sem az üvegcsére, olcsó hatást kelt. Az árát tekintve erre figyelhetnének jobban is, lehetne minőségibb az üveg kinézete, valamint az ecsettel sem vagyok túlságosan elégedett. A tartalom viszont kárpótol, nagyon szép csillámos színt kapunk, és jól is fed. Nem bántam meg, hogy beruháztam rá, a másik három árnyalat is nagyon jó vétel lehet.

Innen rendelhetitek meg.




Karácsonyi körmömnek valami pirosat szerettem volna, az elmúlt egy hónapban szinte végig arany, vagy piros-arany színű volt a körmöm, így most az aranyat elhagytam. Fehérrel kombináltam, a gyűrűs- és hüvelykujjamat díszítettem pontozó és az essence nyomdalemeze segítségével. Így kis ajándékdobozos hangulatúak lettek. :)



itt nagyon szépen látszódik, hogy a fényben milyen szép :)
mua, make up academy nails, starfish, christmas nails, mua glitter nails

4 megjegyzés:

  1. a színe csodaszép, de az üvege számomra horror... ezt nem szeretem a catrice lakkokban sem, nagyon "hordó" az üveg, és a kupak is :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyetértek.. ráadásul ahogy fentebb is említettem ennek eléggé "gagyi" műanyag is a teteje. :( A Catrice üvegei azért minőségibbek, csak ducik.

      Törlés