2012. december 30., vasárnap

nail club - szülinap

Egy éves lett a Nail Club, így rendkívüli szülinapi poszttal jelentkezünk, ám nem csak mi, hanem a korábbi tagok, vendégek is. A keze ezúttal senkinek nem volt megkötve, bármilyen szépséget alkothatott. Én a NC szülinaphoz híven igazi csajos, birthday girl-ös körmöket készítettem - mellesleg ez a szilveszteri manikűröm is.


Hogyan varázsoljunk egyszerűen partiképes körmöket? Vegyük a kedvenc árnyalatú lakkunkat - én ezt a nagyon szép Astor pinket választottam, aztán az óriáscsillámos lakkunkat, és a körömvégekre tapogassuk fel óvatosan minél vastagabban. Ez a glitter topper alapból eléggé zselés, sűrű állagú, hogy ne kapjak óriási vastag, felpúpozott körömvégeket, legelőször szivacsos technikával tapogattam fel a csillámokat a köröm felső harmadára. A második réteget már rendesen ecsettel festettem. Annak érdekében, hogy még csilli-villibb, még sűrűbb legyen az egész, az essence glitter hardenerjét is felkentem egy rétegben ezután a végekre. Így tele van zsúfolva mindenféle apró, közepes- és nagy csillámdarabkákkal a körömvég. Iszonyúan csillogós, szemkiégetős a végeredmény, szilveszterre ideális választás! :)


Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a Nail Club-hoz, igazán jól esik a vasárnapokra készülni, brainstormingolni, és pingálni. :)


Felhasznált lakkok:
♥ astor fashion studio fruity scent pink
♥ essence nail art twins glitter topper - 02 julia
♥  essence glitter nail hardener


A többiek munkái:


6 megjegyzés: