2017. június 1., csütörtök

Catrice IcoNails 05 It's all About That Red


A megjelenés előtt került hozzám a Catrice megújult körömlakkcsaládjának egyik darabja, az "It's all About That Red" fantázianevet viselő dögös vörös.
A külcsín frissítve lett; a cég elhagyta az eddigi duci, kerek lakkos üvegeket és elegánsabbra cserélte. Maga az üvegcse formája sokkal jobban tetszik, a kupak viszont annyira nem. Nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat és karcokat, lakkozni pedig kifejezetten kényelmetlen vele. Szerencsére a Catrice erre is gondolt, és a kupak levehető, alatta pedig egy masszívabb fogású, kisebb méretű bújik meg. Az ecset lapított, széles, kedvelem ezt a fajtát.


A körömlakk állagára nem lehet panaszom, nagyon egyszerű és kellemes vele dolgozni, szépen terül a körmökön. Kettő rétegben jól fed, önmagában is nagyon szép fénye van. Szokásosan fedőlakkal teszteltem a tartósságát, nekem így három napot bírt, a harmadik nap végén már kisebb lepattanások jelentek meg 2 körmömön is, a negyedik napon pedig már lemosásra ítéltem, mert a bal mutatóujjamon csúnyán megkopott. Ennek tükrében a tartósságot átlagosnak mondanám.   
Összességében kellemesen csalódtam a Catrice körömlakkokban, tetszik ez a megújult formula, és jobban szeretem a gélesebb állagot, mint a régi, nehéz krémeset. Más árnyalatokat is be fogok szerezni - valószínűleg rózsaszíneket -, hogy leteszteljem őket is. :) 


*PR Sample

Nektek hogy tetszik az új dizájn? Örültök, hogy megújulnak a Catrice lakkok? 
Szerettétek a régi verziót?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése