2016. szeptember 15., csütörtök

Nails of Summer | Part 1


Az utóbbi időben elég kevés időm szakítottam a blogra, nagyon ritkán jutottam el odáig, hogy egy manikűrt tisztességesen lefotózzak - viszont szerettem volna nyomon követni, hogy mikor milyen színben pompáznak a körmeim. Továbbá úgy voltam vele, hogy ha a blogra nem is kerül fel, ez jó lesz akár csak magamnak is, hogy mennyire használom ki a lakkjaimat, mikor melyik darabot hányszor kenem fel. A legtöbb képet reggel, munkába igyekezve lövöm a kocsiban, ülve. Az összes kép telefonnal készült, és Instagram-ra feltöltött, ezért az eltérő képméretek - remélem azért nem túl zavaróak.
A képek alapján egyértelműsíthető, hogy az utóbbi hónapjaim a krémlakkok jegyében teltek. Sokszor nem kívántam rájuk semmilyen díszítést - de most már azért itt az idő, hogy újra visszatérjek szeretett körömnyomda lemezeimhez. :) 

China Glaze - Feel the Breeze
Astor - Before Sunrise

China Glaze - Feel the Breeze + Moyou Enchanted 07

essence The Gel - Indian Summer

Picture Polish - Tiffany

OPI - Alpine Snow + Moyou Tropical

Golden Rose Rich Color 52

OPI - Red Lights Ahead..Where?

Picture Polish - Altered State

Pupa Lasting Color 

China Glaze - Float On

Zoya - Dream + Moyou Sailor 

Ha szeretnétek a körmös kalandjaimat követni, a @nailwonderlandblog user-t keressétek az Instagram-on! :) Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban?

2 megjegyzés:

  1. However, it helps make up for it by eradicating connection limits altogether. Not only that, however this 메리트카지노 provider presents exceptionally high speeds, making it a powerful selection for playing, streaming, torrenting, or gaming. One of one of the best things about PrivateVPN is its quick connection speeds, that are essential if you want to|if you want to} be truly on your betting sport. It also makes the service a solid possibility for streaming, as does its capability to securely entry US Netflix, BBC iPlayer, Hulu, and extra.

    VálaszTörlés