2016. szeptember 25., vasárnap

essence The Gel newbies | 76 coral me crazy, 74 feels like birthday, 82 my hula hoop


Alig vártam, hogy kikerüljenek a drogériák polcaira az essence őszi-téli szortimentfrissítés darabjai. Elhatároztam, hogy pár árnyalatot be fogok szerezni készletfrissítés címszó alatt. Az igaz, hogy a jelenlegi gyűjteményem a következő 20 évig kitartana, de olyan régen vásároltam már új lakkokat, hogy muszáj  volt beújítanom párat. Mind a három körömlakk az új kollekcióból való.

Bevallom meglepődtem, hogy pont az őszi-téli szezonra rukkol elő a márka nem annyira őszies hangulatú darabokkal, bár egyáltalán nem bántam. Az elmúlt kettő hétben mindhármat leteszteltem több napon keresztül. Tartósság szempontjából a coral me crazy teljesített a legjobban, négy napot simán kibírta. A másik kettő gyengébben muzsikált, a my hula hoop kettő nap után pattant meg, a feels like birthday árnyalatú pedig már egy-másfél nap után hagyott cserben, és a munkanap elején hiányzott már egy jókora darabka a mutatóujjam hegyéről. 


essence The Gel 76 coral me crazy

Hiába a név, én nem látok ebben a körömlakkban semmi korallosat, viszont pont az a fajta rózsaszín, amiért megőrülök. Élénk, közepes árnyalat, számomra ez a tökéletes "bárhová, bármikor" körömlakk. Ha éppen nincs kedvem semmihez, vagy tanácstalan vagyok, hogy mit kenjek fel, akkor az esetek 95%-ban ilyesmi rózsaszínekhez nyúlok. Pink-fanoknak kötelező, a készletemben pedig igazi kis jolly joker. 

 essence The Gel 76 coral me crazy

 essence The Gel 76 coral me crazy

 essence The Gel 76 coral me crazy


essence The Gel 82 my hula hoop

Míg régen nagy fejtörést okozott, hogy hol lehet kettő rétegben szépen fedő világos lakkokat vásárolni, mára már ez megváltozott: az essence az egyik tökéletes választás. A my hula hoop könnyen felvihető, nem csíkozódik, nem is kívánhatnék többet. A színe is elég különleges, egy kissé élénkebb világoslila darab - lehet hogy van, akinek ez még a rózsaszín tartományba esik, én már lilaként tekintek rá. Ha pontosan szeretném megfogalmazni, akkor igen, halvány-világos lila rózsaszínes beütéssel. Önmagában is megállja a helyét, de körömnyomda-alapként fog igazán kiteljesedni.

essence The Gel 82 my hula hoop

essence The Gel 82 my hula hoop

essence The Gel 82 my hula hoop


essence The Gel 74 feels like birthday

Ősszel mindig elkezdek vonzódni a sötétebb lakkokhoz, így talán annyira nem meglepő, hogy szeptember végéhez közeledvén ez a darab lopta be leginkább magát a szívembe. A színét "szilva-lilaként" tudnám meghatározni..de tényleg, ha egy olcsó, jó fedésű és állagú szilva árnyalatra vágytok, bátran nyúljatok a feels like birthday után az üzletben. Az idén még biztosan sokat fogom viselni - és lehet, hogy stílusosan még a születésnapomon is ezt fogom felkenni. 

essence The Gel 74 feels like birthday

essence The Gel 74 feels like birthday

essence The Gel 74 feels like birthday

Nektek hogy tetszenek az új essence The Gel árnyalatok? A fentiek közül melyik dobogtatta meg leginkább a szíveteket? 

2 megjegyzés:

  1. Áhh de jók ezek az árnyalatok, most hirtelen majdnem mindegyik felkerült a G-listámra..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eleinte nekem is az volt a terv, hogy G-napokon válogatok majd, de nem bírtam addig várni.. :)

      Törlés