2015. december 5., szombat

Avon Magic Effects Cosmic | Eclipse

avon magic effects cosmic eclipse

A mai bejegyzésben az Avon új, novemberi katalógusában megjelent holografikus lakkjai közül találkozhattok az Eclipse árnyalattal. 
Alapjáraton már tudjátok, hogy nem kedvelem a sötét lakkokat, az őszi-téli hónapokban viszont hajlamos vagyok elcsábulni. Így még én is meglepődtem, amikor a kis csomagomban érkezett darabok közül azonnal az Eclipse-t húztam elő. Már egy rétegben is szépen fed, de én szeretem a kettő réteget felvinni, egyrészt úgy tuti a fedés, másrészt pedig ad a lakknak egy kis mélységet, sokkal szebb lesz a holografikus hatás. Az üvegben ez egy sötétzöld árnyalatnak tűnt, de felkenve előbújt a kékes fénye is, ezt az képen szépen láthatjátok.  

avon magic effects cosmic eclipse

Ahogyan az új őszi árnyalatoknak, a Cosmic körömlakkoknak is hasonlóan jó az állaguk: egyszerű felvinni, nem folynak szét, így arra sincs szükség, hogy a felvitel után a körömágyamról piszkáljam a lakkot. Ha más holo lakkokhoz kell hasonlítanom őket, olyanok állagra és tartósságra, mint a Colour Alike darabjai: könnyen kenhetőek, nem kopnak, ellenben például a Moyra holo kollekcióval, ahol azért meg kell szenvedni a felvitellel.  A decemberi katalógusban 899 Ft-ért elérhető, tökéletes ajándék lehet körömlakk-rajongó rokonoknak, barátnőknek, vagy saját magatokat is meglephetitek vele. :) 

avon magic effects cosmic eclipse

avon magic effects cosmic eclipse

avon magic effects cosmic eclipse

Végül nem bírtam ki, hogy ne nyomdázzak rá egy kis elvarázsolt erdőt a Moyour Enchanted 05-ös lemezzel, annyira jó alapnak tűnt ez misztikus zöld. Szerintem szuper nyomdaalapnak is, olyan jól néznek ki rajta a kis állatkák. Nem mellesleg a nyomdalemez is mesés. 

[PR Sample]

Nektek hogy tetszik? Holo-lázban égtek még?

7 megjegyzés:

  1. Most ez kék vagy zöld? Esetleg grafitszürke? Már sok helyen láttam, egyre jobban tetszik. A nyomdázással szuper lett, ez egy nagyon jó paletta. Hú, hát a Moyra holoi kritikán aluliak tartósság szempontjából, én csak nyomdázok velük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a szürkét nem látom benne, de többen megjegyezték már, hogy szürkés. :) Nekem sötét/méregzöld egy kis kékes fénnyel. Köszönöm, az Enchanted kollekció nagyon szuperül sikerült. A Moyra lakkjai olyan szépek felkenve, de tényleg botrányos a tartósságuk, a nap végére simán lekopnak.. ha jobban belegondolok, több mint egy éve én se nagyon kentem fel önmagukban őket, hanem csak nyomdázáshoz veszem elő.

      Törlés
  2. I got this polish - its super pretty but hard to capture. I like it with the stamping you did :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. yeah i agree with you! :) Thanks, i like this stamping plate a lot.

      Törlés
  3. Nagyon szép lakk, és a nyomdával nagyon jól mutat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) nagyon jó ez a nyomdalemez! :)

      Törlés
  4. Sziasztok lehet még ilyen körömlakkot kapni?

    VálaszTörlés