2015. november 22., vasárnap

Pinteresting | Nyomtatható ingyenes őszi dekorációk


Tudom, hogy sokan már a karácsonyra készültök, nálam viszont még javában tart az ősz - majd november vége felé kezdem a karácsonyi hangulatnak átadni magam. Imádom a kreatív és nyomtatható dolgokat gyűjtögetni főként Pinterest-en, és úgy gondoltam, hogyha tetszik Nektek, néha hoznék egy-egy válogatást.  
Főként nyomtatható képeket, idézeteket gyűjtögetek, de a kreatívkodáshoz használható sablonokat is kedvelem és elmentem. Az összes kép ingyenes, mindenhol az eredeti forrást linkeltem, ha valahol esetleg nem megy a letöltés, írjatok és segítek. Szerintem nagyon hangulatos és költséghatékony módja ez a dekorálásnak és annak, hogy egy picit feldobjuk a lakásunkat. 



1. Fall is Faboulus! - az egyik kedvencem az összeállításból. Egyszerűbb, letisztultabb, mint a többi, és a felirat is igazán aranyos.
2. Levél sablonok - a linken sablonokat találhattok, amelyekkel girlandot, vagy pedig faágról lecsüngő levélkéket lehet egyszerűen készíteni.
3. Autumn essentials - Ez a kép a másik kedvencem, a megálmodója pedig mindegyik évszakról készített egy-egy ilyet.
4. Happy Fall - azt hiszem, az idén magával ragadott a sütőtök-mánia.




5. Őszi koszorú - egyszerű, letisztult, őszies hangulatú.
6. Thankful Tree - ő egy "hálafa", bár itthon nincsen hálaadás, szerintem jó ötlet, de feliratok nélkül is elkészíthető.
7. Csíkos-makkos - na ő olyan bohókás, és a linken többféle színösszeállításban is megtalálhatjátok. 



9. Őszi faleveles girland - girland-függőségben szenvedek. Egyszerűen mindenféle témában összegyűjtöttem már a kedvenceimet - már csupán valami szuper helyre van szükség, hogy kitehessem valamelyiket. 
10. Fall is my favorite - számomra ő kevésbé bohókás, kissé "komolyabb" stílusú, a linken pedig több verzióját is megtaláljátok.


Szeretnétek még ilyen összeállításokat a későbbiekben? Ígérem, az évszakos-ünnepes verziókat ezután mindig időben hozom. Bevallom, ez a poszt is több mint egy hónapja pihent a piszkozatok között, nem tudtam, hogy kitegyem-e vagy sem, végül úgy gondoltam, nem hagylak ki Titeket belőle. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése