2015. június 25., csütörtök

Avon Mineral Crush Ruby


Mostanság az Avonnál a körömlakkoknak kiemelt figyelem jut, rengeteg új, "effekt" lakkokkal rukkolnak elő. A mai  bejegyzésben a Mineral Crush Ruby fantázianevű darabját mutatom meg. Jó hír a homoklakk szerelmeseinek, a Ruby is egy ilyen körömlakk. 
Tudom, hogy sokan már beleuntak a homok finisbe, de legalább ugyanennyien még nagyon kedvelik. Szerintem nem érdemes teljesen lemondani róluk, véleményem szerint nyaraláskor ez a legideálisabb, hiszen ha lepattan, könnyen és feltűnésmentesen korrigálható.  


Piros homoklakkból nagy hiány volt mindig is, valamiért egy cég sem akart egy szép pirosat piacra dobni. Most az Avon megtette. A lakk a szokásos sand-jegyeket hordozza magában: könnyen kenhető, extra gyorsan szárad. Kettő rétegben fed tökéletesen. Eleinte kicsit idegenkedtem tőle, mert krém finisben sokkal jobban kedvelem a pirosat, de minél tovább fent volt, annál inkább megtetszett. A Mineral Crush vonalnak egyébként nagyon szuper árnyalatai vannak, érdemes megnézni őket, ugyanis már más márkáknál nem kapható dupe-okat is felfedezhettek. ;) 




Nektek hogy tetszik? Használtok még homoklakkokat?

4 megjegyzés:

  1. Csomó homoklakkom van, de a lemosásnál mindig anyázok, hogy 3 koronggal jön csak le. Úgyhogy egyelőre többet nem veszek, bár ez nagyon teszik, hogy piros :)
    Javítani nem nagyon tudom a homoklakkokat, néha rá szoktam húzni még egy réteget, főleg lábon, mert az újonnan felvitt lakk mindig élénkebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a lemosásuk nehézkes, bár azok a homoklakkuk, amelyekben nincsenek nagy glitterek, könnyebben le is jönnek. :) Tény, hogy sokszor egy egész réteget rá kell húzni, de szerintem még mindig könnyebben javítható, mint egy krém finis. ^^

      Törlés
  2. Jajj, nagyon tetszik a lakkozásod. :)

    VálaszTörlés
  3. yee i like it :) so beautiful. I like sand effect!

    VálaszTörlés