2015. július 22., szerda

Nail of the Day | Diamonds are... & BP L013


A mai bejegyzésben a főszerepet az OPI Bubble Bath és a Born Pretty Store webáruháztól érkezett BPL013-as lemez kapja.

A Bubble Bath lakkot még karácsonyra kaptam egy csinos kis francia manikűr szett részeként, de azóta csak egyszer kentem fel futólag. Most viszont állásinterjúra indultam, és valami nagyon visszafogotthoz volt kedvem, így kapóra jött. Az interjú után pedig jól kidekoráltam a lemezzel.



Ez az első ilyen nagyalakú lemezem a BPS-tól. Tokban érkezik, nekem az egész a Moyou lemezekre hajaz. Minőségben viszont elmarad mögötte.. a kialakítása sokkal gyengébb, a képen is láthatjátok, hogy a szélei sincsenek szépen lecsiszolva (így kell mondani?), hanem kiállnak a kis műanyag szálacskák belőle. A nyomdázás során is a lakk lehúzása is nehézkesebb, mert itt csúnyán összegyűlik a festék a fehér műanyag részeknél, amelyet a nyomdapárna felvesz, míg a Moyou esetében ilyet sosem tapasztaltam.


Magára a nyomdázás közbeni működésére nem panaszkodom, a minták egész jól ki vannak vágva, az essence fekete nyomdalakkját használtam a művelethez. Eleinte csak kettő körmömre készítettem gyémántos mintát - állíthatom, hogy ez a lemez legnépszerűbb mintája, nekem is ez az egyik kedvencem róla. Így kissé üresnek találtam, úgyhogy feldobtam további kettő körmömet szívecskékkel. Az utolsó képen láthatjátok, hogy kipróbáltam még kettő másik motívumot is, amelyek viszont kicsit gyengébben muzsikáltak, egy-kettő hibát fel lehet benne fedezni. Bár az is lehet, ez csak az én ügyetlenségem. Mindenesetre nem rossz lemez, jól kihasználható mintákat tartalmaz, és akciósan bőven megéri az árát, a gyengébb külső tulajdonságok ellenére. 







Ti próbáltatok már ilyen lemezt,  ha igen, mit gondoltok róla?

11 megjegyzés:

  1. Lehet így fogom legközelebb használni ezt a lakkot. Nekem is megvan az a szett, de nem szeretem.. Nekem nagyon tetszik a manikűr, hogy minden ujjadon van minta. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! :) miért nem szereted a szettet? :) szerintem szép francia manit lehet vele készíteni - volt egy időszak, amikor legalább 2 évig csak francia manikűrt viseltem, akkor is jól jött volna. Önmagában viszont néha engem is idegesít, hogy átlátszanak a körömvégek, de a nyomda ezt szépen eltüntetni.

      Törlés
  2. Nagyon jó lett a manikűr, tetszik ez a nyomda lemez is, igen a fehér résznél szépen meggyűlik a lakk, ezt én is tapasztaltam nem csak te, egy moyou ebben jobb. Ettől függetlenül csodás a manikűröd! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! :) megnyugodtam, hogy nem csak nálam jött elő a probléma - persze az lenne a jó, ha nem fordulna elő senkinél, de nyilván ezért is olcsóbb egy BPS lemez, mint egy Moyou. :)

      Törlés
  3. Nagyon jól passzol a minta a körömlakkal, szép lett.:)

    VálaszTörlés
  4. I love this plate! The diamonds and hearts mix is the best ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. thank you! :) and i agree with you, that mix was my fave :)

      Törlés
  5. Nekem akkor tetszik a manikűröd, amikor minden ujjadon nyomda van. :)

    VálaszTörlés
  6. Szép lett :) Nekem is van ilyen halvány OPI-m, igen ritkán veszem elő.

    VálaszTörlés