2015. február 14., szombat

Ebay Chronicles #1 | Statement nyakláncok


Helló, Lora vagyok; csoki-, körömlakk- és eBay-függő!

Talán így mutatkozhatnék be tömören és függőségeim által jellemezve. A mai bejegyzésben a harmadik, eBay általi rajongásom eredményének egy kis szeletével találkozhattok. Január elején főleg statement nyakláncokat rendelgettem, amelyek kivételesen hamar, kettő hét alatt megérkeztek. 
Úgy gondolom, ez a bejegyzéssorozat hasznos lehet, ugyanis én is szívesen pörgetem végig a hasonló posztokat, sokszor van, hogy az aukciós portálra feltett kép homályos vagy nem fedi a valóságot..Sokszor, amikor gyanakvó leszek, próbálok rákeresni a Google-ben én is a termékekre, hogy igazi képet találjak róluk, de ez igen ritka. 
Aztán meg, miért jó az eBay? Aki ismer, biztos jót mosolyog magában, mert bárki felteszi a kérdést, hogy "Honnan tudnék X dolgot beszerezni? Ez meg honnan van?" az első válaszom egyből ez az oldal.. Ha valamihez hozzá tudok jutni olcsóbban, akkor megteszem, sosem idegenkedtem ettől. Van akinek azért nem tetszik, mert "jujj, de hát ezek szinte mind Kínából jönnek". Megsúgom, a boltok üzleteiben kitett hasonló vagy ugyanolyan ékszerek is onnan jönnek, csak drágábban próbálják értékesíteni őket. :) 

A képeknél kis kiegészítésként az új és kedvenc körömlakkjaimból válogattam. Előre lelövöm a poént is, szinte mindegyik termékkel elégedett vagyok, egyedül a sorból kilógó hajpánttal borús a viszonyom; kicsit szorítja a fejemet, de próbálom megnyújtani.. :D A termékek alá igyekeztem linket is betenni, viszont ugyanazokat nem tudtam, ugyanis a legtöbb eladó szabadságon van február végéig a kínai újév miatt, de majd később pótolom, ha visszatértek. 













Ti szeretitek az eBay-t? Szoktatok rendelni?

18 megjegyzés:

  1. Ebay *-* :DDDDDDDDDDDDDD A függőség ragályos :D

    VálaszTörlés
  2. Kék menta és a pink statement nyaklánc és a lakkok :) gyönyörűek!!! várom az elsőről majd a linket :)

    VálaszTörlés
  3. Felbuzdulásként a pink statement nyaklánc-ot már meg is rendeltem :)))

    VálaszTörlés
  4. Szépek :) Á, nem szoktam E-bayről rendelni, de ha kell valami, a párom megrendeli onnan. Jobb nekem, ha nem rendelek sokat neten, mert elszáll velem a ló, hogy jééé, csak ennyibe kerül, akkor kettőt veszek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, nekem is így kezdődött, de egy idő után megunta, hogy mindig rendelgetnie kell nekem, így beregisztráltam én.. sajnos. :D

      Törlés
  5. Oké, még "szerencse", hogy épp az új bankkártyámat várom, így esélyem sincs E-bayen vásárolni. Imádom azt a barackos nyakláncot, meg a kéket is! Mindig ezen pattogok egyébként barátomnak, ha egy üzletben megakad a tekintetem az ékszeres állványon, hogy "húú ez de szép, de ezt fele vagy negyedennyiért megkapom az Ebayen is" :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, mi is ugyanezt figyeljük mindig tesómmal. :D hátha azóta már megérkezett a bankkártyád ;) :D

      Törlés
  6. nagyon szépek, nekem is be kéne már szereznem pár nyakláncot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, most jött rám a nyaklánc-mánia, előtte csak pár darab volt. :) most már lesz bőven miből válogatnom.

      Törlés
  7. Szuper dolgokat szereztél be és a lakkok is nagyon szépek :)

    VálaszTörlés
  8. Micsoda nyakláncok! :3 A pink a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én nem tudnék választani.. :D próbáltam, de nem ment.

      Törlés