2015. február 3., kedd

Nail Stamping Challenge | #4 Red & Purple


A piros és a lila fordulónál szinte teljesen biztos voltam benne, hogy a piros színnel fogok operálni, végül semmilyen igazán hozzá passzoló mintát nem találtam, így maradt a lila. Ha jobban belegondolok, a piros körmeimet soha nem is szoktam díszíteni - önmagában is nagyon jól mutat mindig..
Kettő lila lakkot kombináltam a manikűrnél az egyik kedvenc Petla mintámmal, a pávatollakkal. Négy körmömön az alap az Isadora Purple Reign darabja lett, míg a mutatóujjamon a Moyra lila holografikus lakkja; a nyomdázást is velük készítettem el. 

A színeket egyébként még mindig nem kötelező együtt felhasználni, sok fordulónál lehetetlen is, de direkt így válogattam össze őket, hogy mindig mindenki tudjon választani belőle egy kedvére valót. 
A többiek munkái:

10 megjegyzés:

 1. Szép lett, mostanában én is rákattantam a lilára :)

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon nagyon szép lett!! :) :)

  VálaszTörlés
 3. Hűű ezek a színek,csodásak,szép!! :))))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! Én is nagyon szeretem ezt a mintát :)
  Amúgy szívesen felhasználom mindkét színt az adottakból, mert az úgy méginkább kihívás :D

  VálaszTörlés
 5. I love holografic polish <3

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szépe lett. :) És éljen a holo nyomdázás! ;)

  VálaszTörlés
 7. Szeretlek! ;) There was a time when I learnt your language ;) It was difficult but I was nice time ;) hihi Love your nails! ;)

  VálaszTörlés
 8. I like the stamping a lot - my favourite (one of many, acctually) pattern from Pet'la :) I did it once over pink holo and it looked very much alike :D

  VálaszTörlés
 9. Gyönyörű, nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés