2014. december 11., csütörtök

Zoya Payton


Tudom, hogy körülbelül minden második blogon olvasni lehet a Zoya Payton lakkjáról, de nem véletlenül. Annyira szépséges, és az elmúlt két hónapban már harmadszor kentem fel, hogy úgy gondoltam, megérdemel egy saját bejegyzést.
Először is: hónapokig vártam rá, mert szinte lehetetlen időben levadászni bárhonnan, végül az egyik Zoya készletfeltöltés előtt már remegő kezekkel ültem naphosszat a gép előtt és megrendeltem a Dream-mel együtt.  

Örömmel kijelenthetem, hogy abszolút megérte a várakozást, mert szuper kis lakk. Annyira szép, hogy még a sötét lakkokat nem kedvelők is beleszeretnek - így történt ez velem is. Az üveg tetszik, a kupak annyira nem, mert eléggé karc- és ujjlenyomat-gyűjtő. Az ecsete is nagyon fura volt, eléggé vékonyka, így egyszerre kevés lakkot vesz fel. A lakk állaga kellemes, zselés, így nagyon könnyű precízen felvinni, mert egyáltalán nem folyik el semerre. Száradásnál picit hajlamos felhúzódni a körömvégekről, nem tudom a fedőlakk hibája ez - eddig sosem csinálta még ezt (essence BTGN), csak ennél a darabnál tapasztaltam. Egész tartós, általában négy-öt nap után mostam le mindig.
A színe volt a kérdéses, a legtöbb swatch-on bordósnak találtam, és titkon reménykedtem is, hogy bordós legyen, ne pedig lilás, de ez kérem szépen, határozottan LILÁS! Ne higgyetek a bordós swatch-oknak, egyértelműen lila a hölgyemény, milliónyi holografikus csillámokkal, pelyhekkel megspékelve. Jönnek az ünnepek, tökéletes kis körömlakk ez ajándékba vagy saját használatra. Én már hópelyhes nyomdával is kidekoráltam, úgy is gyönyörű. :)





A bejegyzés pedig rendkívül aktuális, ugyanis a Nailland-nél jelenleg elérhető 2990 Ft-ért:

15 megjegyzés:

  1. Imádatos egy lakk, az már egyszer biztos! Ha egyszer valami galádság folytán csak tíz lakkomat tarthatnám meg, ez a lakk tuti benne lenne abban a tízben... :D
    Rajtad is annyira gyönyörűségesen néz ki! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úú, Timi, és mi lenne a másik 9? ;)

      Törlés
    2. Rita, ne kínozz ilyen kérdésekkel! :D
      Szerintem egy napom legalább rámenne, hogy ezt kitaláljam, de lehet, hogy az év végére megpróbálom kitalálni és akkor talán írok is róluk... ;)

      Törlés
    3. Timi, ez engem is érdekelne! :) Jó kis bejegyzés lenne belőle.. én megpróbálom a tíz őszi-téli kedvencemet összeválogatni, de nehéz lesz, az tuti..

      Törlés
  2. Igen, sokak kedvence, ha meg egy blogger bemutatja, tuti a készlethiány. Nekem bordósan jobban tetszene, de ha lila, hát lila :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is bordósan jobban tetszene, picit sajnáltam is, hogy lilás, de így is nagyon kellemes színe van :)

      Törlés
  3. Brutálisan Gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretem ezt a lakkot én is, szerintem nincs olyan ember, akinek ne állna jó a bőrszínéhez. Szuperül eltwlálta a pelyhek mennyiségét is a zoya <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jók ezek az árnyalatok, remélem a jövőben lesz még egy-kettő a márkának. :)

      Törlés
  5. Nagyon jól áll Neked! :) És egyetértek minden szavaddal, tökéletes ünnepi lakk :) Én is mostanában vettem újra elő, jön a karácsony és megkívántam ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Próbáld ki hópelyhekkel is, nagyon szupi :)

      Törlés
  6. Ó, egek, mennyire szépséges! Igaz, hogy van egy rahedli lila lakkom, de ennek azért még tudnék helyet szorítani :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Simán :P Az ilyen szépségeknek mindig akad még egy kis hely :)

      Törlés