2014. december 21., vasárnap

Nail Club | 3. Szülinap


Szinte hihetetlen, hogy már a harmadik szülinapját ünnepli a Nail Club. Nagyon jó érzés még mindig ehhez a  kis közösséghez tartozni. Bár ebből Nektek annyi látszik, hogy kéthetente posztolunk, ezek mögött mindig folyamatos munka, előkészítés zajlik, meg persze sokat csacsogunk is a lányokkal. :) Bár az utóbbi időben inaktív voltam a Nail Club-os bejegyzések terén - leterhelt az egyetemi hajrá-, ezen változtatni fogok, és újra becsületesen készülök.
A mai alkalomra is valami különlegeset szerettünk volna, így jött az ötlet, hogy az idén egymás munkáiból inspirálódunk. Kisorsoltuk egymás között, így én Roni gyönyörű manijaiból készültem. Már egyszer alkottam tőle egy Manikűrvadász alkalmával, most viszont nem szerettem volna egy konkrét maniját lemásolni, így módosítgattam, inspirálódtam. El kell mondanom, hogy imádom Roni lakkozásait és körömformáját is. Bárcsak nekem is olyan szép körmeim lennének. :)
Ahogy böngésztem Roni alkotásait, úgy tűnt, hogy sokszor szereti a mentás-zöldes-kékes árnyalatokat használni, valamint a fehéret is. Én viszont keveset használom a kék árnyalatokat, így kilépve a komfortzónámból, legelőször eldöntöttem, hogy a manikűr kék és fehér színvilágot fog kapni. Ebbe  a manikűrbe egyből beleszerettem - itt-, viszont utána rábukkantam erre - itt-, így eldöntöttem, hogy én is ilyen gyönyörű átmenetet szeretnék kreálni. Az első manikűrt is tuti meg fogom egy az egyben valamikor valósítani, nagyon tetszik. Ezután szivaccsal elkészítettem az átmenetet, majd "Hello Holo" csillámos topperrel és fedőlakkal fixáltam. 





Felhasznált lakkok:
♥ Sally Hansen Hard as Nails alaplakk
♥ Moyra No. 03
♥ Moyra Holographic No. 254
♥ Zoya Dream
♥ essence nail art special effect topper Hello Holo
♥ essence BTGN fedőlakk


A többiek alkotásai:


6 megjegyzés:

  1. nagyon-nagyon tetszik! érdekes, mert nem is emlékeztem ezekre a manikűrökre, amiket belinkeltél... :D azt hittem, hogy az akvarell körmök vonalán mozgunk majd, de amúgy kék-fehér kombóra tippeltem előzetesen :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  2. Micsoda gyönyörű, jeges hatású manikűr :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó, én is tervezek ilyesmit :)

    VálaszTörlés