2014. december 15., hétfő

essence szortimentfrissítés ÚJ termékek | 2015 január / tavasz


A kora tavaszi essence szortimentfrissítést izgatottan várom, ugyanis így elsőre eléggé izgalmas termékeket vezet be a márka. Szinte minden szekcióban előrukkolnak finom, természetes nude árnyalatokkal. Én a natúr vonalat kifejezetten kedvelem, így remélem szuperek lesznek a termékek, valamint az összes körömlakk is megújul! Akiktől búcsúzunk: kifutó termékek


♥ AJAK
A testvérmárka Catrice-hez hasonlóan itt is bevezetésre kerülnek az úgynevezett "ajakszépítő" halvány szájfények, valamint a hosszan tartó rúzsoknál öt új, nude árnyalatot is köszönthetünk. Ennek különösen örülök, szerintem szuper minőségűek az essence longlasting rúzsai. 







♥ ARC
Juuj, nem szoktam púdert vásárolni az essence-től, de ezek az új darabok nagyon ígéretesnek tűnnek!







♥ SZEM
A szemrevalók nem mozgattak meg túlságosan, a mono szemhéjpúderek sajnos soha, ugyanis csak palettákat használok, viszont a nude család egész jónak tűnik, csakúgy, mint a szemöldökkencék is.












♥ KÖRÖM
Elérkeztük a kedvencemhez. A colour&go termékcsaládot a "the gel nail polish" váltja le, pár árnyalat meg is marad a régiek közül. Remélem az előnyükre változnak ezek a lakkok, ugyanis az új colour&go formula botrányos volt. Az 'I ♥ Trends' is nagyon kecsegtető, főleg így egymás mellett, legszívesebben fognám a sort és megvenném. Tehát légyszi, "újessencelakkok" legyetek szuper minőségűek!  



















♥ EGYÉB


essence szempillagöndörítő
minis 2go hair ties 02 up to the sky

nagyfejű szemhéjpúder applikátor
ajakecset
korrektor ecset



Melyik termékek tetszenek? :)

3 megjegyzés:

  1. Hm, a lakkokra kíváncsi vagyok, főleg, hogy úgy tűnik visszatér egy kis kedvencem, ami nem rég megszűnt. :)

    VálaszTörlés
  2. az ajakra való termékek érdekelnek leginkább : ))

    VálaszTörlés