2014. december 17., szerda

Dance Legend Wow Prism 18 High Hopes


Új márka debütált nálam, mégpedig a Dance Legend. Amikor a lányok közösen rendeltek, sosem tetszett igazán egy lakk sem, a Nailland-es megjelenést sem vártam különösebben. Azért csak átnéztem, hogy milyen lakkok érkeztek, ekkor vettem észre, hogy a Wow Prism kollekcióban nem csak sötét, hanem szuper, rózsaszínes árnyalatok is megtalálhatóak!

Ezek után következett a swatch-ok böngészése, míg végül kettő darabra redukáltam le a lakkok számát. A mai gyönyörűség neve "High Hopes".  Sok képet hoztam, ugyanis minden képen egy kicsit más-más arcát mutatja meg. Ugyanez volt a problémám a netes tesztek nézegetése közben is; mindenhol teljesen másak voltak a színek, árnyalatok.



Az üveg véleményem szerint elég csúnya, ormótlan, plusz hatalmas, ez a legnagyobb lakkos üvegem. A lakk állaga nagyon kellemes, szépen lehet vele dolgozni, nem folyik el semerre, így a felvitel rendkívül könnyű. Kettő rétegben teljesen fedett és nagyon gyorsan száradt. A képeken fedőlakkal láthatjátok. Eleinte megijedtem, mert amíg a fedőlakk nem száradt meg, a holografikus csillogás teljesen elveszett, persze egyből pánikolni kezdtem. A színe csodás, halványlila, amely nude-ba hajlik. Fényviszonyoktól függően váltakozik a szín és a pelyhek-csillámok szikrázásának erőssége. A tartósságára sem panaszkodom, körülbelül másfél nap után csúnyán megpattant a mutatóujjamon, a többin viszont 5 napig sértetlenül bírta. Ha pedig a lemosásától félnétek: nem kell! Nagyon könnyen lejött, mint bármely másik egyszerűen lemosható körömlakkom.    





életlen a kép, de nem hagyhattam ki: mesésen szikrázik *_*

szűrt fény, telefonos kép

Ha Ti is beleszeretnétek, a Nailland webáruházában elérhető ITT

6 megjegyzés:

  1. Csodás ez a lakk és jól is mutat a körmeiden! :)) Nálam mondjuk elég folyós ez a lakk, sőt :D De nem kezelhetetlen :) Bár örülök, hogy ez nálad nem áll fenn :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lakk! Csillogás mániásokra kifejezetten veszélyes ez a kollekció. :)
    Nekem a Danger danger elég folyós, de végülis ezáltal szép vékony rétegekben felvihető, úgyhogy akár előnyként is felfoghatjuk az állagát. Csak vigyázni kell, mennyit hagyunk az ecseten, de első lakkozásnál azt úgyis kitapasztalja az ember.

    VálaszTörlés
  3. Tényleg szép, nagyon csillog :) Az utolsó képen meg milyen szolid!!

    VálaszTörlés
  4. Ezzel a csillogással nem lehet betelni *.*

    VálaszTörlés