2014. október 16., csütörtök

Sally Hansen 855 So-nata Problem


A blog sajnos egy ideje áll, ugyanis én is eléggé betegeskedem, és a fényképezőm aksijai is felmondták a szolgálatot, újakat pedig még nem sikerült beszereznem. Még szerencse, hogy pár lakk és manikűr már régebben befotózásra került, egy ilyen szépség is a mára hozott Sally Hansen So-nata Problem árnyalata is.

Teljes áron eléggé drágának találom a márkát, így még semmit sem próbáltam tőlük. Nyáron viszont a dm kuponfüzetben megtalálható volt egy 50%-os Sally Hansen kupon, amely egyszerre több termék vásárlására feljogosított, így úgy gondoltam, mikor ha nem most, beszerzem életem első SH termékeit. A So-nata Problem darabbal viszont annyira szuperül jártam, hogy épp fél áron volt kipakolva szegényke, és még így rájött az 50%-os kupon (plusz végösszegim is volt..), így valamivel kevesebb mint 600 Ft-ért lett az enyém. Még egy erősítő alaplakkot és a Double Duty fedő-, alaplakk kombót vettem meg. 

A színe azonnal megtetszett, ugyanis régóta vadászom szép, igazán sötét mélykékre, amely feketésnek tűnik, de ugyanakkor határozottan sötétkék. Ami végül abszolút ámulatba ejtett, az a körömlakk állaga! Egyszerűen fantasztikus, ennyire szépen még soha nem tudtam egy lakkal sem dolgozni. Meg sem kellett igazítanom a körömágynál az íveket, olyan szépen lehet felvinni. Gyorsan száradt, és 5 napig szépen bírta a körmeimen. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az utolsó darabom a márkától, ugyanis én még ilyen szuper minőségű körömlakkal nem nagyon találkoztam, az OPI lakkjaimat leszámítva. Tényleg megéri az árát.. így meg triplán örülök, hogy kedvezményesen jutottam hozzá.  Nyáron csak egyszer viseltem, nem bírtam már tovább várni a kipróbálásával, de most, hogy itt az igazi őszies idő, gyakran elő fog kerülni a drága.





Nektek hogy tetszik? Van Sally Hansen lakkotok, szeretitek a márkát?

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színe van ennek a SH lakknak, a homoklakk fedik nem csak kiegészíti, de remekül feldobja is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igen, így mégsem teljesen sötét.

      Törlés
  2. Nagyon jó együtt a két lakk, igazán elegáns!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) Szerencsére olyan lett, mint "elképzelve" :D

      Törlés