2014. október 17., péntek

Nail of the Day | Nude Mexican Hat Dance


Valójában a mai bejegyzés főszereplője a Born Pretty Store egyik nyomdalemeze lesz, mégpedig a "D14"-es fedőnevű. 

A bejegyzés olvasásához ajánlom ezt a kedves, klasszikus dalocskát. Amikor a nyomdalemezek között válogattam az oldalon, egyből szemet szúrt ez a törzsi-mexikói mintás darab. Nem mintha az ilyesfajta manikűröket kedvelném, de hirtelenjében nagyon megtetszett róla több minta is. A Born Pretty nyomdalemezeinél mindig zsákbamacska lesz a minősége a lemeznek, de nekem általában jókat sikerül kifognom. Most sem volt ez másképp, szerencsére a legtöbb mintát gyönyörűen fel lehet venni a lemezekről. Egyedül a mutatóujjamon maradt le egy-kettő kisebb darabka sajnos. A kedvenc mintáim a középső- és a gyűrűsujjamon levőek lettek. Valamint a kaktusz is nagyon cuki, el is képzeltem már egy következő manikűrt, amikor sok-sok kis kaktuszt nyomok a körmeimre. Egyedül ennek vékonyabbak a körvonalai a többihez képest, de vele is gond nélkül tudtam ügyködni.
Amint megláttam a lemezt, tudtam, hogy a Moyra Silk Nude London-ját fogom alapszínnek felkenni, és szerintem egész jó lett alapnak. Nagyon tetszik ez a félmatt finis ezzel a nyomdalemezzel kombinálva. Nyomdázólakknak most az essence fekete nyomdalakkját használtam.

A nyomdalemez teljes áron 2.99$-ért kapható, viszont gyakran vannak akciók, érdemes a honlapot figyelni. 

A termék linkje:


A vásárlás végösszegéből még mindig 10%-os kedvezményt kaphattok, ha a "GKL91" kódot használjátok :)


Nektek hogy tetszik?

10 megjegyzés:

 1. Ó, nagyon jók ezek a minták és a manikűröd is nagyon bejön!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Szerintem is szuper kis minták vannak rajta és szerencsére a minősége is jó a lemezkének. :)

   Törlés
 2. Nagyon azték. :) Tetszik a mintalemez, főleg a kis hapsi. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) Jó hírem van, a hapsiból van háromféle is a lemezen :D

   Törlés
 3. Köszi! :) Szerintem is, még jobban tetszenek, mint amikor felkentem. Különlegesebbek, mint a sima virágos minták, bár én azokat is imádom.. :D

  VálaszTörlés
 4. Aranyos az a kaktuszos gyerek :D Nem szeretem az ilyen mintát magamon, de nagyon szépen összehoztad, passzolnak a színek.

  VálaszTörlés