2014. május 7., szerda

Rimmel Rita Ora Collection Breakfast in Bed


A sztori úgy kezdődött, hogy nagyon vágytam egy világos(élénk)kék lakkra. Legyen inkább türkizes, mint fáradt kék színű. Meg is találtam a szerelmemet a China Glaze At Vase Value személyében. Azután láttam meg a Rimmel Rita Ora kollekciót újdonságként Asos-on. Ráadásul akciósan! Így mégis inkább a Breakfast in Bed-et rendeltem meg. 

A Rimmel lakkokkal semmi  problémám nem volt eddig, tesóm is kifejezetten kedveli ezeket a kis üvegcsés, 60 seconds lakkokat. A csomagolása nagyon jópofa lett, mindegyik üvegcse tetején a kis Rita figurának a lakk színével megegyező árnyalatban pompázik a körme. Szeretem, ha figyelnek a részletekre.  
A felkenésével nem volt gondom, egy rétegben a szokásos krém finisű körömlakkok sajátosságait hordozza: kegyetlenül csíkoz és abszolút nem fed. A második réteg gyönyörűen orvosolja ezt a problémát, szépen terül a lakk, és egyenletes lesz a végeredmény. Az üvegben a lakk már-már gyöngyházfényűnek tűnik, a körmökön ezek az apró csillámok és fényesség csak nyomokban fedezhető fel.  A tartóssága is szuper volt, 5 nap után mostam le, és sehol sem pattant meg. 

Az egyetlen szívfájdalmam.. a színe. Itt a képeken gyönyörű és kék. Élőben viszont én kicsit mentásnak láttam, és rövid kis kutatásomat követően ötből öt ember a "szerinted milyen színű a körmöm?" kérdésre a "menta" választ adta meg - igen, a fiúk is. Így kicsit elszontyolodtam, és továbbra is keresek valami szépséges, élőben is kéknek tűnő körömlakkot, de ez a darab is gyakran elő fog kerülni a nyár folyamán, mert igencsak elégedett vagyok vele. 

További jó hír, hogy itthon is hamarosan kaphatóak lesznek a Rimmel és Rita Ora kollaborációjának darabjai. 



 Asos elérhetősége: ITT  
Ár: 5,18 EUR




16 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a Rita Ora kollekció. Ez a lakk is nagyon szupi lett, nekem nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is nagyon tetszik a kollekció, a fehéret és a világos rózsaszínt tervezem még beszerezni. :)

      Törlés
  2. Ez nagyon tetszik! Várom már hogy legyen itthon is, már csak a nevem miatt is ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már csak napok kérdése és itthon is elérhetőek lesznek! :) tök jó, neked így még személyre szabottabbak lesznek a lakkok, haha :)

      Törlés
  3. ez a lakk nekem is megvan.ez menta színű,neked szerintem a Pillow talk kéne,az a kék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, láttam azt is, de amikor rendeltem nem nagyon volt róla swatch, ami meg volt, azon nem tetszett a színe. de majd élőben csekkolom :)

      Törlés
  4. Jópofa a csomagloása, tetszik a kis bélyeg a tetején. Jó, hogy nálunk is kaphatóak lesznek, mindenképpen megnézem majd őket élőben. Ahogy elnézem, van még néhány kék árnyalat a kollekcióban, nem lehet, hogy a Pillow Talk kékesebb marad a körmökön?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De de, a Pillow Talk tényleg sokkal kékesebb, de róla nem igazán találtam swatchokat amikor rendeltem, és nem is tetszett annyira.. de majd élőben megnézem, hátha. :)

      Törlés
  5. Nagyon szép színe van így a képeken! : ) Kár, hogy élőben nem olyan,amit szerettél volna. Ezeket a lakkokat majd én is meglesem..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így is tetszik, mert a mentákat is nagyon szeretem, és mindig keresem belőlük az utánpótlást. :) Nézd meg, csak jól járhatsz velük, ha ugyanilyenek, mint ez ^^

      Törlés
  6. Szerintem az at vase value is menta élőben, és még a minősége is pocsék, Nem egész egy nap alatt 4 körmömön is megpattant! De a színe mesés...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. komolyan?:( máshol olvastam, hogy nem fed túl jól, de hogy a tartóssága is ilyen rossz, azt nem tudtam. akkor lehet mégis jobban jártam ezzel a Rimmellel, ez 5 napig tényleg hibátlanul bírta.
      Lehet ez az élénk világoskék csak az én fantáziám szüleménye akkor.. :D de sajnos a mentákat is imádom. :D

      Törlés
  7. Nagyon tetszik ez a lakk és még néhány a kollekcióból :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon kis cuki színe van. :3 Rajtam most épp a rózsaszín tesója van. :)

    VálaszTörlés