2014. január 2., csütörtök

Models Own - Magenta Divine


Még ősszel kaptam ezt a gyönyörűséges Models Own körömlakkot, de mostanáig várnom kellett a kipróbálásával. Ahogy hazaértem, egyből rávetettem magam és tudtam, hogy szilveszterkor ez fog pompázni a körmeimen. 

A lakk a márka Glitter vonalának a tagja tíz másik társával együtt, fedőlakként, vagy pedig önállóan is használható, az árnyalat neve pedig Magenta divine. Amikor először ránéztem erre a darabra, egyből az jutott eszembe, hogy teljesen olyan, mintha nekem készítették volna: pink és csillámos! Tökéletes kombináció. A csomagolása mindig is nagyon tetszett a Models Own körömlakkoknak, nekem nagyon minőségi hatást kelt. 
Mivel én nem találom túl soknak az ilyen csillámtenger mind a tíz körmön való viselését, el is kezdtem boldogan felapplikálni. Itt jött az első gond: a felvitele kicsit nehézkes, ezt több helyen olvastam már. Bevallom, nem a legegyszerűbb, mivel csillámlakk, rendkívül sűrű az állaga, így ügyeskedni kell, hogy szépen tudjuk felkenni. A képeken kettő rétegben láthatjátok, így azért teljes fedést ad. Rengeteg képet készítettem, hogy minél tökéletesebben átadjam nektek a csillogását. 
Ezután sajnos a feketeleves következett..  este lefekvés előtt kentem fel, rá pedig szokásosan a kedvenc BTGN fedőlakkomat használtam. Reggelre kettő körmömön is felgyűrődött a lakk, de annyira nem ütött szíven, nem volt túlságosan észrevehető. Egész nap vigyáztam rá, mert ha nagyon nyomogattam, bizony ott maradt a nyom a lakkban. Este viszont fürdésnél ahogy több percig meleg víz érte, elkezdett a lakk szépen felgyűrődni és lejönni a körmömről... utána be is nyomható volt, többről is lehúztam-lekapartam végül. A formulájával lehet a gond, de ez borzasztó, hogy egy nap alatt nem kötött meg teljesen. Sajnos a csillámlakkok előnye az, hogy gyönyörű és nem mindennapi körmöket tudunk varázsolni velük, a hátrányuk bizony mindig a sűrű formula és a túl hosszú száradási idő. Az én kedvemet mindenesetre nem vette el a további használattól, alkalmakra, bulikra, egynapos rendezvényekre tökéletes, valamint meg fogom próbálni szivaccsal felvinni, úgy talán vékonyabb réteget fog képezni a körmökön, és a száradása is tökéletes lesz. 


A lakkot Magyarországon a Nailland Hungary webáruházából - innen-  vagy pedig személyesen az Árkádban tudjátok megvásárolni. 
Ár / mennyiség: 1790 Ft / 14 ml







Ti szeretitek ekkora mennyiségben a csillámokat a körmökön? Van már Models Own lakkotok?
(én már alig várom, hogy a Naillandtől a méltán népszerű Velvet Goth darabokat is beszerezhessem :)

23 megjegyzés:

  1. nagyon szép ez a lakk!!!

    VálaszTörlés
  2. Azta, ez aztán a csillámcsoda!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik,csajszis..jó-jó, melyik lakk nem?! :)
    Remélem nem veszed rossz néven,de megkérdezhetem,hogy a körmöd "oldalát" miért nem fested ki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem veszem rossz néven. :) Általában szeretek egy nagyon vékony sávot hagyni mindkét oldalon, nekem jobban tetszik ha nem ér le egész a körömágybőrig lakk rajta. Ennél a lakknál pedig mint a bejegyzésben is említettem, eléggé nehéz volt a felvitel a sűrű állag miatt, csak így tudtam esztétikusan és egyenletesen felkenni, hogy oldalt nagyobb sávot hagytam.

      Törlés
    2. Értem.Először egy picit furcsa volt.Én mindig megcsinálom teljesen. :)

      Törlés
  4. tényleg nagyon szép. kíváncsi vagyok mennyi idő alatt szedted le?? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szenvedés a leszedése ez tuti. mivel nem száradt meg teljesen, volt ahol felhúztam, de egyébként a fóliás módszerrel 15-20 percig hagytam ázni, úgy szépen lejött. :)

      Törlés
  5. Micsoda csillámcsoda! Én nagyon szeretem csillámos lakkokat, mégsem ez lett a kedvenc MO csillámos lakkom. :)

    VálaszTörlés
  6. Én ma vettem meg a southern light elnevezésű holografikus csillámos models own lakkot, és eszméletlen gyönyörű!:)

    http://i1054.photobucket.com/albums/s482/aysh319/ModelsOwnSouthernLights5_zps07588999.jpg
    (próbáltam képet keresni, de egyik sem adja vissza igazán azt a mindenszínű csillogást, amit a körmeimen látok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj annyira szép! Én pont a testvérét, a Northern lights-ot szeretném megvenni. :)

      Törlés
  7. Nagyon tetszenek az ilyen csupa csillám lakkok! :) olyan szép a színe is!

    VálaszTörlés
  8. Hát csillagos ötös a színe, nem is értem miért nem vettem meg én is. Kár hogy a minősége nem olyan, mint ahogy elvárná az ember egy ilyen lakktól. Csillámtenger nálam is játszik minden mennyiségben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is elég szomorú a minősége, de ahogy olvasgatom sajnos az egész kollekció ilyen nyúlós-nemszáradós.. :(

      Törlés