2013. szeptember 21., szombat

Rózsás körmök 2 + KKcenterHK review



Még kora tavasszal keresett meg a KKCenterhk, hogy csatlakoznék-e a partnerprogramjukhoz. Igent mondtam a felkérésre, az oldalt már korábban is ismertem, hatalmas választékuk van különböző körmös kellékekből. Majd egy kissé nehézkes levelezés után több hónap eltelt, nem kaptam csomagot és válaszemailt sem, teljesen lemondtam róluk, egészen másfél héttel ezelőttig. A postaládámban várt három csomag water decal matrica, a virtuálisban pedig egy e-mail, hogy elküldték a termékeket. Nem haboztam sokat, a legelsőt, egy rózsás szettet egyből ki is próbáltam. 

Eddig nem használtam water decal - vizes- körömmatricát, igaz szinte egyszerre futottak be a tesztelnivalók és rendeléseim, így most van jó pár csomaggal. 

A használata ennek a darabnak rendkívül egyszerű. Vágjuk körbe a mintát, majd áztassuk vízbe, vagy nyomkodjuk meg vattapamaccsal, míg a fehér papírlap alapról fel nem válik, majd óvatosan helyezzük a körmünkre, és ismét nyomkodjuk meg egy kis vizes törölközővel vagy pamaccsal. Végezetül pedig ne felejtsétek el fedőlakkal fixálni, hogy a minta kopását megelőzhessétek! Tádám, kész is a nagyon mutatós, nem egyszínű manikűr. Négy napig viseltem ezt a manikűrt, semmi kopás nem látszódott rajta. Alapszínnek a L'oreal Perle de Jade körömlakkját használtam. Nem túl őszi a manikűr, a neon Nail Club témánk után már kifejezetten éheztem valami őszies manira, végül ez lett belőle..... :))

Ezt a matricát 2,82 $-ért tudjátok megvásárolni, ár-érték arányban nem vészes.


Termékadatlap: 




Ti szeretitek a vizes matricát? Használtátok már?

5 megjegyzés: