2013. szeptember 29., vasárnap

nail club - csipke & kaviár


A mostani Nail Club témánk ismét rugalmas volt, választhattunk a csipke vagy kaviár között, esetleg együtt ia alkalmazhattuk őket. Szégyenszemre nincsenek kaviárgyöngyeim, magamon nem tudom elképzelni. A csipkét viszont imádom, így nem meglepő, hogy ezt a felét választottam a témánknak.
Alapnak valami visszafogottat szerettem volna, halvány rózsaszínt, így az essence '104 sweet as candy' lakkjához nyúltam, amelyet kettő rétegben vittem fel. Próbálok barátkozni az olyan manikűrökkel és körömlakkokkal, amelyeknél a körömvég fel-felbukkan, de valahogy még mindig nem érzem a sajátoménak.. Csipkemintával a középső- és gyűrűsujjamat díszítettem, nem akartam túlzásba esni, és mindegyikre pingálni, inkább a visszafogottabb, elegánsabb megoldás mellett maradtam.  
A képeken láthattok kék csillámokat a csipkéknél.. nos, voltam olyan ügyes, hogy a fekete körömlakkomat nem hoztam magammal, így a csipkéket az essence breaking dawn trendkiadás egyik lakkjával, a '01 jacob's protection' fantázianevűvel oldottam meg. A csipkét nem csak körmökön, hanem ruhákon, táskákon, szinte minden felületen nagyon kedvelem. 

Ti szeretitek a csipkét?



A többiek manikűrjei:


16 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁ :D Ez nagyon cuki lett! :)

    VálaszTörlés
  2. jajj de szép. *-* pont most szeretnék egy csipkés táskát megrendelni. :)

    VálaszTörlés
  3. De jó, hogy valaki ilyet is csinált. :D Nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép és nőies manit hoztál össze! :)

    VálaszTörlés
  5. Hű ez nagyon tetszik, annyira kis "finom" :)!!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép kis minta!

    lakkalandok.blogspot.hu

    VálaszTörlés