2013. július 1., hétfő

essence kifutó termékek 2013 nyár


Az essence elérkezett a szokásos fél éves szortiment frissítéséhez. Az alábbi posztban megtekinthetitek, mely termékek távoznak a kínálatból.
( a képek kattintásra megnőnek)











(forrás: http://kosmetikaddicted.blogspot.hu/ ,  bár az ő bejegyzése már nem érhető el. vigyétek el nyugodtan az infókat, de légyszi a forrást tüntessétek fel, köszike! )

Van olyan termék, amelyet sajnáltok, be fogtok belőle tárazni?

13 megjegyzés:

  1. Akad pár dolog amiből szeretnék venni, ha megint 300 vagy 350 ft lesz :) Teljes áron sajnos kevés dolgot veszek az Essence-sek közül (meg amugy is viszonylag ritka nálam, h leárazás nélkül is megveszek sminkcuccot).
    Mikortól lesznek leárazva?

    VálaszTörlés
  2. Semmitől nem szúrom magam szíven, viszont így a 2 in 1 alapozót lehet kipróbálom, teljes áron eddig mindig visszatettem.

    VálaszTörlés
  3. Ez mikortól várható? Engem érdekel egy- két dolog :)

    VálaszTörlés
  4. A két szempilla spirált imádom tartalékolni is fogok belöle :)

    VálaszTörlés
  5. Mikortól lesznek ezek akciósak?:)

    VálaszTörlés
  6. Pontos dátumot nem tudok, kb július vége körül esedékése a dolog, mert az új termékeket augusztustól vezetik be (de amint lesznek teljesen pontos infóim is, jövök és helyesbítek :)

    VálaszTörlés
  7. szerencsére egyik se olyan ami esetleg hiányozna : ) de akad olyan, amit beszereznék a leárazás alatt. pl az ecset vagy a narancssárga rúzs : ) esetleg egy szájfény

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a stay with me-ből én is tuti fogok. azok annyira szuperek!

      Törlés
  8. áááá. köszi a hírt már nagyon kíváncsi voltam.) azon meglepődtem, hogy nem futnak ki most fedőlakkok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó észrevétel :) nekem is gyanús, hogy a Nail art részegből semmi sincsen a listában, pedig mindig szoktak abból a családból is termékeket kifuttatni. persze frissítem, amint több információm lesz :)

      Törlés
  9. HA jól látom lesz sand effect. Te jó ég annyira várom már! :D:D:D

    VálaszTörlés
  10. hú de jó hogy ezt megírtad. Már ki is néztem pár dolgot..a stay szájfények, a pirosítók *.* Július végén megyünk nyaralni, úgyhogy remélem Balatonfüreden nem fogják kifosztani annyira az állványokat mind Szolnokon :/ :))

    VálaszTörlés
  11. Where did you get these pics? Please remove them as we are not allowed to publish them before 1st of August. Thanks.

    VálaszTörlés