2013. július 21., vasárnap

nail club - arany + ezüst



A mai Nail Club témája az arany és ezüst volt. Ezt fel lehetett használni bármilyen formában, külön-külön és együtt is. Én mindkettő színt felhasználtam a mai manikűrhöz.

Bár sajnos inkább kevesebb mint több sikerrel jártam. Ez volt az első alkalom, hogy díszítőszalagos manikűrt próbáltam ki, és sajnos nem lett a legtökéletesebb, a színválasztásom sem lett szerencsés. A képzeletemben az arany és az ezüst szuperül harmonizált egymással, egy kis dögös feketével kiegészítve, a valóságban viszont már inkább fintorogtam rá. Továbbá így első próbálkozásnak eléggé nehéznek tűnt a kis szalagokkal bánni. Ha túlságosan ragadt, megsértette az alapot vagy a felkent díszítést. Ha odanyomkodtam a bőrömhöz, teljesen megszűnt a tapadása, a leszedésnél viszont mindig a kezeimre ragadt. Egyébként keresztben tettem fel egy-egy csíkot és befestettem a kis háromszögeket. Az ezüst is elég haloványka lett, de nem adom fel, legközelebb megpróbálkozom élénk színekkel. :)



A mostani vendégünk Katy, az ő és a többiek munkáját a linkekre kattintva tekinthetitek meg:

7 megjegyzés:

  1. Én is mindig sokat szenvedek ezzel a technikával, azért jó hallani, hogy nem vagyok egyedül vele. :D Ettől függetlenül nagyon tetszik a végeredmény. :)

    VálaszTörlés
  2. köszi lányok, bár nem vagyok túl büszke erre a manira. :)

    Edina: nekem ez és a water marble a mumusom egyelőre.. :(

    VálaszTörlés