2013. június 3., hétfő

Under the sea - liquid sand ombre nails



Hetek óta sírtam az új Lovely körömlakkok után, amit itt nagyon nem akartak kipakolni. A héten szerencsém volt, épp már teljesen csalódottan ugrottam be a Rossmann-ba, egyáltalán nem reménykedtem, erre persze, hogy éppen akkor pakolták ki a szépségeket! Egyből dobtam is a kosárba a Baltic Sand kékjét. Alig vártam, hogy kipróbálhassam, de előbújt belőlem a kisördög, és nem önmagában, hanem az OPI Can't let go körömlakkjával - korábban írtam róla itt - készítettem egy szivacsos - ombre manikűrt. 

napfényben
A liquid sand finishű lakkok szépsége alapból az, hogy nagyon hamar száradnak a csillámtenger miatt, ez hatványozottan igaz a szivacsos technikánál. Sietni kell vele, hogy szépen vigyük fel, és ne száradjon meg a lakk. Ennek következtében viszont szuper gyors, rohanós manikűr, plusz fedőlakk sem kell hozzá, ha nagy rohanásban vagyunk, igazán könnyen össze tudunk ütni egy ilyen festést. 
Először felkentem egy színtelen alaplakkot, utána pedig egy lapra cseppentettem a Lovely és az OPI lakkokból is egy-egy cseppet egymás mellé. Egy darab mosogatószivacsot - én jobban preferálom, az alapozószivacs egyelőre nem jön be- mártogattam bele, utána pedig a körmömre. Ezt még egyszer megismételtem, így kettő réteg szivacsozást vittem fel, ennyit láthattok a képeken is. A végeredmény szerintem bámulatos, durván csillog, főleg, hogy mindkettő körömlakk tartalmaz nagy glittereket is, különleges a finish is, folyamatosan csak forgatom a kezeim és ámulok. 

Nekem totálisan a tenger, óceán mélye és a sellőlányok jutnak eszembe róla, igazi nyári manikűr. Ha tetszik nektek a liquid sand típusú szivacsos, átmenetes körömlakkozás, de a színvilágot túl sötétnek találjátok, Marcsinál  világosabb árnyalatokkal készített, napsütéses manikűrt találhattok.

vakuval




incoming search terms: opi can't let go, opi mariah carey, lovely baltic sand blue, lovely baltic sand lakkok, lovely nail polish, lovely körömlakk, ombre körmök, ombre köröm, színátmenetes köröm, ombre liquid sand nails, sponged liquid sand, szivacsos ombre köröm, homok körömlakk 


Titeket már beszippantott a liquid sand mánia?

25 megjegyzés:

  1. Aztaaa! *.* ez nagyon gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  3. Kell, kell, kell! Annyira tetszik, imádom a kék lakkokat, a kék minden árnyalatát. Ombrét meg minden második körömfestésnél csinálok magamnak kb, tehát azért is eléggé oda vagyok. És akkor jön a liquid sand hatás, ez elképesztő. El vagyok ájulva! *-* Gratula hozzá!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen. én is imádom az ombret, a kéket viszont annyira nem, de ez az árnyalat hihetetlenül megfogott! mindenképpen szerezd be :)

      Törlés
  4. Jó ötlet volt a párosítás :-)

    VálaszTörlés
  5. óóóómájgád, atomkirály lett. :)

    VálaszTörlés
  6. Úristen, mennyire jók így együtt :]

    VálaszTörlés
  7. ez a manikűr szinte az összes kedvencemet összefoglalja :) nagyon eltaláltad, csodaszép lett

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörűek így együtt. *.*

    VálaszTörlés
  9. Akkor jövök én is: brutálszépek így együtt, tuti, hogy megcsinálom én is! :D

    VálaszTörlés
  10. nagyon gyönyörű. *-*
    egyébként mi is csalódottan mentünk már be a Rossmannba barátnőmmel, oda néztünk a Lovely-s polcra, de nem volt még kint semmi.. aztán végül volt még egy kis időnk és közelebb mentünk és akkor láttuk meg, hogy a polc alá és pont akkor rakták ki őket. nagyon megörültünk. :D:D azóta meg már 9 lakkocska is velem jött. :$ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. végre valaki teljes mértékben átérzi a csalódottságomat! :D úristeeen az jó sok :O én csak ezt az egyet szerettem volna, egyelőre más nem fogott meg. :) melyik 9?

      Törlés
  11. Csillám+ombre :D Ahhw fenomenális :D Pro vagy! :)

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű. Mikor megláttam, nekem is az jutott eszembe, hogy olyan tengeri. Nagyon klassz. :)

    VálaszTörlés
  13. Lányok, teljesen meghatódtam! Köszönöm szépen ezt a rengeteg kedves kommentet, örülök, hogy tetszik nektek! :) <3

    VálaszTörlés
  14. Ez nagyon szép! Gyönyörű, ügyes vagy! :))

    VálaszTörlés