2013. június 27., csütörtök

Let me blue your coral - NOTD


..avagy mi történik, ha házasítom az Avon Coral Reef lakkját az essence egyik legszebb topperével? 
Ezt a '10 glorious aquarious special effect' toppert még télen vásároltam, úgy gondoltam nyáron nagy barátom lesz. Teljesen feledésbe merült egészen mostanáig, amikor is otthon gondolkoztam, hogy milyen körmöm legyen a hétre. A heti programok között egész napos kirándulások, állatkert és költözés szerepelt, tehát jól kell bírnia a kiképzést. Végül ismét a Coral Reef-hez - teszt itt - nyúltam, és csillámos lakkal szerettem volna feldobni. Így került képbe a már említett csillámos fedőlakk, és teljesen elámultam a felkenése után. A képeken egy rétegben láthatjátok, és mindenféle igazgatás és halászgatás nélkül lettek ennyire túlzsúfoltak a csillámok a körmömön - különösen a gyűrűsujjamon. A nagy hatszögletű és apró kék glitterek mellett tartalmaz még narancssárga, kisebb méretű hatszögletű csillámokat és apró holografikus pöttyöcskéket is. Egy álom, állandóan csak a kezemet nézegetem..

Amikor tudat alatt a körmömhöz öltöztem.. és a manikűr éppen bevetésen, Egerben látható. :)Megvan Nektek ez a fedőlakk? Szeretitek az essence csillámos toppereit?

13 megjegyzés:

 1. Nagyon csodás *.*
  Beautybymiamay.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 2. Jaj de régóta vadászom ezt a fedőlakkot :) A Coral Reef-et én is szeretem felturbózni, szinte minden csillámos és flitteres csodával kipróbáltam már, de ezzel is nagyon jól mutat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nálam a Coral Reef viszi a "nyár körömmlakkja" címet, így én is próbálom minél többféle módon variálgatni :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik ez az Essence lakk! Nekem a circus confetti van meg, amiben sokszínű ugyanilyen glitterek vannak, de egy ilyen kékes-türkizes is nagyon tetszene :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj az is olyan szuper, tesómnak van meg, nagyon sokat használja. :) Én személy szerint jobban preferálom a kevésbé színes csillámokat, az már úgy nekem túl kavalkádos magamon. Bár amikor tesómon látom, mindig kedvet kapok hozzá :)

   Törlés
 4. Nagyon szép, jó párositás :)

  VálaszTörlés
 5. Hű, tök jó lett! Nagyon jó ez a két lakk együtt! =)

  VálaszTörlés
 6. De jók így együtt, matt változatban még megnézném :]

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szépek együtt, pedig eszembe sem jutottak volna :-)

  VálaszTörlés
 8. Jól mutat a két szín együtt, szépek. :)

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm szépen lányok! :)

  VálaszTörlés