2013. április 2., kedd

OPI - can't let go


Eleinte ódzkodtam a  liquid sand finish-től, hiszen mindig is a fényes, krémes árnyalatok híve voltam. Az első felkenésnél változott meg azonnal a véleményem, azóta már másodszorra viselem ezt a lakkot. Több képért és infóért kattints a továbbra! 



Na de mi is az a liquid sand?
Egy matt, érdes felületű körömlakk finish, sűrűn csillámokkal tömve. Felkenéskor még fényes, de pár perc alatt mattra szárad. Tapintásra tényleg olyan lesz mint a homok, kicsit furcsa lehet a sima, fényes körmök után, de akadályozni sem akadályoztat a minden napi életben, tehát nem akadunk bele, karcolunk szét valamit. Négy ilyen, liquid sand finishű lakkal rukkolt elő nem is olyan régen az OPI a Mariah Carey kollekció keretein belül. Fedőlakkot nem ajánlott kenni rá, hiszen elveszíti a matt, érdes felületét.

egy réteg, kettő réteg, egy réteg, kettő réteg

Nekem a Can't let go árnyalat van meg, ez egy gyönyörű sötét lila, fogalmazhatnék úgy is, hogy a 'kedvenc sötétlila' árnyalatom, na meg pont az, amelyet nagyon nehéz lefényképezni. Már több sötétlila dologgal is jártam így. Mikrocsillámokat, és nagyobb hatszögletű glittereket is tartalmaz. Nekem ezek a nagyobb glitterek a kedvenceim, ezek adják meg azt a bizonyos pluszt benne. 
Egy rétegben gyenge a fedése, teljesen átlátszó, szinte színtelen az egész, de kettő rétegben már teljesen jól fed, harmadik réteg felvitele egyáltalán nem szükséges.  Mint már fentebb is említettem, gyorsan szárad, bár ez nem meglepő, hiszen a matt lakkok alapból gyorsan kötnek meg. Állagra sűrű, nem folyós lakkot kapunk. A felvitel nem a legkönnyebb, a lakk nagyon sűrű, az ecset pedig rengeteget vesz fel belőle, így állandóan az üvegcse szájánál kell lehúzogatnunk, így meg többször abba a hibába estem, hogy túl kevés lakk maradt rajta. Ezzel együtt a pozitívum az, hogy nem folyik el a körmünkön a lakk. Tartósságáról egyelőre nem tudok nyilatkozni, még tesztfázisban járok a lakkal, ma át kell még vészelnie egy utazás-hajmosás kombót, úgyhogy pár napon belül updatelem ezt a részét a bejegyzésnek. Én is kíváncsi vagyok, hiszen nem szoktam fedőlakk nélkül egy manikűrt sem hordani. 
A lemosása lepett meg egyébként a legjobban. Már készítettem az alufóliát az áztatáshoz, de nem lett rá szükségem, olyan könnyen mosható le, mint bármelyik nem csillámos lakk. Ennek a miértjére egyébként még nem sikerült rájönnöm.. :)


Nagy-nagy örömünkre már nem csak a budapesti Hungária körúti OPI üzletben juthatunk hozzá ezekhez a gyönyörűségekhez, hanem a Müller, Marionnaud, Douglas drogériákban, parfümériákban is. 
Az ára 2995 Ft, mint minden más teljes kiszerelésű OPI körömlakké, azt hiszem a budapesti üzletben valamivel olcsóbb, 2000 Ft körül találhatjuk meg. 
Viszont van egy jó tippem azoknak, akik nem szeretnék egy árnyalat mellett elkötelezni magunkat, hanem mind a négy színt szívesen magukénak tudnák: a négy liquid sand finish-ű lakk minikollekcióban is kapható, 3995 Ft-ért. 




 A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.


Nektek hogy tetszenek a liquid sand, vagy egyáltalán a matt finisű lakkok? 

9 megjegyzés:

  1. Ó, pont ma kaptam meg őt én is, IMÁDOM.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a fekete van meg ebből a kollekcióból, és imáááádom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép mind a négy szín, nekem csupán azért a fekete tetszik a legkevésbé, mert másokon imádom, magamra felkenve viszont 1 napnál tovább egyszerűen nem bírom elviselni. Míg másokon rendkívül dögösek a nagyon sötét lakkok, magamon valahogy egyből gótosan hat.. :D De ez csak az én hülyeségem.

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Milka-csoki szín! :) Közben rájöttünk tesómmal.

      Törlés
  4. nekem sajnos nincs meg egyik sem, de annyira tetszenek. *-*

    VálaszTörlés
  5. Beleszerelmesedtem ezekbe a lakkokba, muszáj lesz beszereznem belőlük. :)

    VálaszTörlés
  6. Manna, hkorinna: ami késik nem múlik, megéri beruházni egy-egy színre, vagy a miniszettre, ha nem tudtok dönteni. :)

    VálaszTörlés