2013. április 17., szerda

Glamour napok haul



Többen is kértétek, hogy mutassam meg, miket vásároltam a Glamour napokon, természetesen teljesítem a kéréseteket. Szerencsére mindent sikerült beszereznem, amit szerettem volna, így elégedetten távoztam.

Ami számomra meglepő volt az az, hogy rengetegen voltak mindenhol. Tavaly például egyedül bóklásztam a Müllerben, most viszont ott is, és a ruhaüzletekben is hosszú-hosszú sorokat kellett kiállnom mind a pénztárnál, mind a próbafülkéknél, plusz egy nem lefosztott dm-et is kellett vadásznom - sikerült. Egyébként türelmes voltam,  mindenhol nyugodtan, jókedvűen várakoztam, azt viszont sosem fogom megérteni, aki ilyenkor szintén vásárlásra adja a fejét, elmegy, aztán végig idegeskedi és kiabálja az egész napot. 
Mivel szinte minden darab beszerzése esedékes volt, így örültem, hogy olcsóbban juthattam hozzá, továbbá ilyenkor az 50%-os dm-kuponokkal kipróbálhatok olyan termékeket, amelyeket teljes áron nem biztos, hogy megvennék.


Fruttini Coco Banana testradír - az elődje szintén Fruttini testradír volt, csak a málnás, de amikor ezt megszagoltam, egyértelmű volt, hogy ő jön velem. Szeretem, mert nagyon durva szemcséjű, jól radíroz.
Toni & Guy Sea Salt Texturing Spray - nagyon nehezen marad meg bármilyen hullám, göndörítés a hajamban, úgy gondoltam ezzel rásegítek majd, kíváncsi vagyok rá, hogy fog szuperálni. Nem mellesleg az első Toni & Guy termékem.
Garnier Fructis Grapefruit tonic sampon - a hajam úgy tűnik ráunt az eddigi samponomra, mostanság sajnos gyakrabban zsírosodik, így egyik este a Krémmániát böngészve találtam rá erre, viszonylag jó értékeléseket kapott. Ez a sampon normál, fakó hajra való és szilikonmentes. Emiatt eléggé féltem, sok helyen olvastam negatív véleményeket, hogy mennyire gubancossá, törékennyé vált sokak haja - én nem vagyok a szilikonmentes termékek használójának úttörője, jól elvagyok a szilikonosokkal is..


♥ Nivea Aqua Effect hidratáló nappali arckrém
♥ Nivea Visage Pure Effect Clean Deeper arclemosó
♥ Nivea Aqua Effect arcradír

Az arckrémet azért szereztem be, mert szükségem volt egy kicsit zsírosabb krémre, mint a Pure effect mattító kréme, sokszor éreztem, hogy húzódik a bőröm. Éjszakára használom. A radír és az arclemosó csak utánpótlás, mindkettő elfogyott.


♥ Catrice Camouflage Cream korrektor 010 Ivory
♥ essence Studio Nails fast cuticle remover - körömágybőr puhító
♥ NYC Toughen Up! Strength 176 körömerősítő alaplakk
♥ Manhattan  '1' árnyalatú körömlakk
♥ L'oreal Color Riche 602 Perle de Jade körömlakk
♥ Maybelline Color Tatto 35 On and on bronze

A korrektorról csak jó véleményeket olvastam, így a legvilágosabb árnyalatot választottam, hasonlóan a Color Tatto-hoz, már régóta be szerettem volna szerezni ezt az árnyalatút. Ami biztos, 24 órát nem bír. Szemhéjalapozóval együtt tettem fel reggel, estére nagyon csúnyán megkopott és csíkos lett. A körömágybőr puhítót teszt jelleggel vettem, remélem be fog válni. Az alaplakkom - essence BTGN - elfogyott és nem is voltam vele megelégedve, így most ezt a NYC körömerősítőset választottam. Hamar szárad, szép fényesre, ami viszont nagyon furcsa, hogy csúnya, sötét zöldeskék színe lesz felkenve is, remélem a körmömet nem fogja megfogni. A két lakkról pedig majd érkezik poszt a későbbiekben. 


A ruhavásárlással nagy szerencsém volt most - pedig ez sosincs így. Mindent találtam, amit szerettem volna, és az utolsó darabokat hoztam el. A menta színű felső ujjatlan, a többi póló sima basic egyszínű, rövid ujjú. A halványsárga és barna póló Tally-s, a menta és a másik három H&M, a blézert és a nadrágokat is a H&M-ben vásároltam. A farmer normál derekú, és nagyon szép kék színe van. A blézer pedig egy álom. Hosszított, boyfriend fazonú, én ugyanis nem szeretem a rövid felsőket. Rengeteg blézert felpróbálgattam, és egyik sem állt igazán jól, ő viszont ott várt rám, az utolsó darab a méretemben, csakúgy, mint a farmer. 
Nem túl izgalmasak, inkább alapdarabok, de most pont ezekre volt szükségem, úgyhogy örülök és elégedett vagyok.



itt látszódik a színe

itt a vakutól kicsit fura színe lett :(

Ti mit vettetek? Írjátok le, vagy linkeljétek be a bejegyzéseiteket! :)

8 megjegyzés:

  1. Uhha látom neked is nagyon szupi dolgokat sikerült beszerezned :)

    VálaszTörlés
  2. A Catrice-s korrektort én is megvásároltam és nagyon jóóóó :) Imádom :) Sajnos én ruhákat nem annyira találtam, viszont vettem még alapozót, púdert, szemöldök ceruzát és persze a két csomag h&m-es körömlakkot tegnap :D

    VálaszTörlés
  3. de jo ruhàkat vettèl:)
    a l'oreal lakkra kifejezetten kivàncsi vagyok.ma akartam venni de meggondoltam magam :D

    VálaszTörlés
  4. nagyon szupi dolgokat szereztél be a Glamour napokon :)

    www.beautynadfashion-makeup.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó dolgokat vadásztál, és várom a körömlakkos bejegyzést!
    Most nálam is a baba színek hódítanak körömlakk téren...

    Én ezeket vettem:
    http://glitterylips.blogspot.hu/2013/04/glamour-napok.html

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó dolgokat vettél :)
    Én is szemeztem a Color Tattoo-kal de aztán inkább bb és körömlakk lett a l'oreálos kuponjaimból. Itt tudod megnézni, én miket vettem :)

    http://fandmublog.blogspot.hu/2013/04/collective-haul-glamour-nap-ebay-avon.html

    VálaszTörlés
  7. http://florysworld.blogspot.be/2013/04/hetvegi-szerzemenyek.html

    VálaszTörlés
  8. Hú, de jó neked, hogy ennyi mindent tudtál venni! Nagyon klasszak :)

    http://littlemissancsi.blogspot.hu/2013/04/glamour-napi-zsakmany.html

    VálaszTörlés