2013. március 19., kedd

fantasy fire hatás


Már ikonikus darabbá nőtte ki magát a Max Factor Fantasy Fire elnevezésű körömlakkja. Bevallom nekem is nagyon tetszik, de az ár-érték aránya már kevésbé, nagyon picike üvegű lakkról beszélünk, és a fedőképességét tekintve is gyengén muzsikál. Viszont kettő olyan körömlakk is a kezembe került itthon, amelyeket ötvözve úgy gondoltam, hogy kissé hasonló hatást érhetek el.


Mindenképpen ki szerettem volna próbálni valamilyen házi gyártmányú Fantasy Fire utánzatot. A fedőlakk adott volt, ami nem más, mint a Lovely Moulin Rouge 11-es számú körömlakkja. Ezzel a lakkal bizonyára már sokan találkoztatok, eléggé fel lett kapva, talán a Moulin Rouge trendkiadás legmeghatározóbb darabja volt. Tömör csillámos lakk, rózsaszínes-aranyos színjátszós csillámokkal. Az alapnak pedig valamilyen lilás-kékeset kerestem, ez lett a Rimmel 60 Seconds 809-es, Blue me away fantázianevű lakkja. Ez egy gyönyörű sötétkék, lila fénnyel, apró lila csillámokkal. Attól függően változtatja a színét, ahogyan a fény esik rá. 
Az alapszínből kettő réteget kentem fel, a fedőből pedit egyet. Így kicsit erősebb lett a fedőréteg, mint a Fantasy Fire esetében, amúgy is láthatjuk a csillámréteget. Amikor pedig rávetődik a fény, bújik elő az igazi szépsége és az igazi FF hatás. Mivel napsütésnek akkor épp híján voltam, így a vakus képek segítségével próbáltam meg elkapni ezt a gyönyörű effektet. Rengeteg képet készítettem, hogy minél több szögből láthassátok ti is. 

A Lovely lakkok mostanság 250 Ft-ért kaphatóak a Rossmanokban, ez a trendkiadás is kapható még, a Rimmel lakkban nem vagyok biztos, ő egy régebbi darab. Ha valaki esetleg a Max Factor lakkocskát szeretné, ő állandó darab, jelenleg 1550 Ft-ért, juthatunk hozzá. Viszont az elkövetkezendő Glamour-napokon fél áron is beszerezhetjük kupon segítségével. 

itt jön ki a legjobban a színe :)








Nektek hogy tetszik? Beruháznátok egy Fantasy Fire lakkra?

5 megjegyzés:

  1. So pretty! I love it :)

    Http://seekvintage.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. a fantasy fire nagy szerelmem, de sajnálom érte azt az 1500 ft-ot. :/

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon szép! :))))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett az összhatás! :) Én FF dube-nak a Moyra 99-es csodát használom. :)
    http://vaniliamamor.blogspot.ro/2013/01/moyra-99.html

    VálaszTörlés