2012. április 16., hétfő

the lord of the rings nails - vendégposzt

A mai bejegyzés kicsit rendhagyó lesz, ugyanis meghoztam a blog első "vendégposztját". A következő manikűrt a húgom készítette, a Tovább után megtekinthetitek.Sziasztok!


Már régóta ki szerettem volna próbálni ezt A Gyűrűk Ura témájú körmöt, így mikor tegnap volt egy kis időm neki is álltam.


Az átlátszó alaplakkra dupla rétegben kentem fel az arany színű essence lakkot- amivel teljesen meg voltam elégedve, mert nagyon hamar megszáradt. A mintához egy fekete díszítőlakkot használtam, de még így is vastag volt az ecsete, ezért egy kihegyezett ceruzával vittem fel a lakkot, rajzoltam meg a mintát.
a körmön található idézet :)

Szerintem nagyon jól sikerült, és tesómmal nagyon egy rugóra jár az agyunk, ugyanis nekem is ez szerepelt  a rövidtávú megvalósítási terveim között. (A Gyűrűk Ura amúgy is az egyik kedvenc könyvem.) A ceruzás ötlet meg eddig még soha nem jutott eszembe, mindig az ecsettel piszmogok, muszáj lesz kipróbálnom!  :) Köszi Kitty! :)

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a Gyűrűk Urát?
Plusz ezúton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogyha van valami szuper ötletetek, amiről szeretnétek, hogy megvalósítsam, step-by-stepet készítsek,  vagy vendégblogolni szeretnétek az oldalon, vegyétek fel velem a kapcsolatot a
loracskablog@gmail.com e-mail címen. Posztnál küldjetek 2-3 éles képet, rövid leírással, felhasznált lakkokkal, bemutatkozással. 


puszi :)

12 megjegyzés:

 1. Ez nagyon nagyon ötletes, nekem is muszáj lesz megcsinálnom!! A körömlakk- és a Gyűrűk Ura-mánia is megvan hozzá, úgyhogy már csak egy kis idő kell :D

  Tényleg nagyon jól sikerült, gratulálok hozzá! ^^

  VálaszTörlés
 2. úúúú, nagyon ügyes a tesód!

  VálaszTörlés
 3. Jól néz ki! ^^
  A leveles gyűrű eBay? :D

  VálaszTörlés
 4. imáááádom a gyűrűk urát és a körmöd is.valami fantasztikus : DDDDD

  VálaszTörlés
 5. gyönyörűűű, én is csináltam már de ez sokkal szebb lett :) muszáj lesz újra próbálkoznom :))

  VálaszTörlés
 6. Nekem a zöld leveles gyűrű tetszik nagyon! A lakkozás is jó :)

  VálaszTörlés
 7. tesóm köszöni szépen a dicséreteket, nagyon örül hogy tetszett nektek! :)

  VálaszTörlés
 8. dejó!!! imádom a gyűrűk urát, és ki fogok próbálni vmi ilyesmit :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon ötletes, bár ha nem tudom mi ez, lehet, hogy elsőre nem esik le:D És tényleg csúcs a gyűrű!

  VálaszTörlés