2012. április 28., szombat

gold leopard nails

Rég volt már leopárdos körmöm - utoljára pontosan itt -, és az arany-fekete kombináció már jópár hete birizgálta a fantáziámat. A plusz öröm, hogy az utóbbi napokban többen is "arany leopárdos köröm" kifejezéssel kerestetek a blogomra. Íme! 

A megvalósítása rém egyszerű. Két réteg arany csillámos lakkal - Moyra 76 -  megfestettem a végeket, aztán fekete díszítőlakkal a körmeim "külső" szélére random párduc/leopárd foltokat pingáltam. Időben körülbelül 15 perc volt az egész.


Az egyik oldalról a foltok láthatóak csak ( első kép), a másik oldalról meg olyan, mintha csak arany színű lenne a körmöm vége. Ez volt az elképzelésem, sikerült is kiviteleznem.szeretem ezt a gyűrűtSzeretitek a leopárd/párduc mintát? És az ilyen mintás körmöket? Ha igen, akkor milyen színkombinációval?

12 megjegyzés:

 1. nagyon igényes megvalósítás,tetszik! :)

  VálaszTörlés
 2. Szép lett, tetszenek az arany körömvégek. Nekem is volt hasonló a körmöm nemrég. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) megnézem nálad, fent van? a neon narancs lakkod brutál jó :)

   Törlés
 3. Nagyon jól néz ki! Szép hosszúak a körmeid!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! Milyen szép hosszú a körmöd is :)

  VálaszTörlés
 5. köszönöm csajok, nagyon kedvesek vagytok! a körmöm is köszöni a dicséreteket, ám sajnos gonosz volt; két nappal a fotók készítése után beszakadt, így levágtam őket picikére. most pihiznek. :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik! Olyan ügyes vagy <3

  VálaszTörlés
 7. Hahhó :)
  Tell Me About Yourself díjat kaptál tőlem,fogadd sok szeretettel!
  http://makeupworld-heli.blogspot.com/2012/05/tell-me-about-yourself-award.html
  Xo

  VálaszTörlés
 8. Szia! Visszalapozgattam a címkék nyomán, és ilyen még nem történt velem egy blogon: valamennyi körmös munkád 100%-ban tetszik! Nagyon ügyes vagy.:) Még azokon is elgondolkodtam, hogy viselnék hasonlót, ami jellemzően nem az én stílusom. Pl. ez a leopárdmintás.:))

  VálaszTörlés