2011. július 2., szombat

Két NOTD

A héten a kicsit szokatlan, kicsit vad, mostanában divatos menta színt dobtam fel a körmeimre. Nem találtam túlságosan hozzám illőnek, de a napok elteltével egész jól megbarátkoztam vele. Viszont ő se száradt meg teljesen, szép kis takarónyomokat kapott sajnos. Ha szeretnétek megnézni, valamint a másik manikűrt is, kattintsatok a továbbra.

A lakk az essence show your feet 13-as iced mint frappé-ja.










Ez pedig még a múltheti, itt már kicsit kopottas állapotban levő manikűröm. A Manhattan Soft peach-ét használtam alapnak (lásd előző bejegyzés), még mindig nagy a szerelem közöttünk, és hogy ne legyen annyira unalmas, előszedtem a konad körömnyomda szettem, és nyomdázgattam rá. A Konad fedőlakkja is rendkívül tartós egyébként, egy hétig simán bírták a körmeim pattogzás nélkül!





Tesóm megjárta a Volt fesztivált, valamint a barátnőjénél is eltöltött egy kis időt Pesten, és hozott nekem ajándékot is! Abszolút eltalálta, ez a nyuszis nyaklánc imádnivaló. Hipercuki :)




Most este megnéztem, mennyire fonható a hajam már, egész jól :) Igaz tele van kósza, kiálló szálakkal, de nem baj, sose lesz teljesen egyforma hosszú mindenhol a hajam. Csináltam egy vastagabb és egy vékonyabb copfot, mindkét vastagságban tűrhető lett az eredmény.

4 megjegyzés:

  1. jajj tök cuki a nyuszis nyaklánc, imádom a nyuszikat :) és jól néz ki ez a menta szín :$

    VálaszTörlés
  2. uhh ezek a színek nagyon jóóók. :)

    VálaszTörlés
  3. Thündérke, én is:D olyan kis cukik.. úgy örültem neki :)

    VálaszTörlés
  4. szerintem a hajadat simán hordhatnád így ebbe a melegbe, nagyon cuki :)

    VálaszTörlés