2011. február 9., szerda

TCW Get Nailed!

Van egy évek óta bevált francia manikűr szettem, mindig karácsonyra szoktam a családomtól kapni, ez pedig a The Color Workshop szettje. Imádom, abszolút bevált kategória, ez talán az egyetlen szépséghibája, hogy csak karácsony előtt árusítják a környéken. De ha valaki tudja, hol tudom az év többi részében beszerezni, szóljon! :)

Az éven picit újítottak a szetten, kibővítették, és nagy bánatomra a lakkok méretét viszont ismét csökkentették. Két évvel ezelőtt még 14,7 ml, tavaly 8,6 ml, míg az éven már csak 7,6 ml-es az üvegcse.
No de lássuk is, hogy mit tartalmaz! Próbáltam tűrhető képet csinálni még a bontatlan dobozról is, de folyamatosan befénylett, hiába próbáltam vakuval, anélkül, természetes fényben.. átlátszó dobozban volt egyébként.

Tehát a tartalma:

♥ 4 db körömlakk (kétféle alap, egy pink és egy bézs, egy fehér a végekre, valamint egy fedőlakk)
♥ körömvégre ragasztható, a festést könnyítő matricák (ezeket sajnos nem használom, csak felhalmozódtak az évek során)
♥ egy kisolló (próbálkoztam vele, elsőre nem tűnt valami jó minőségűnek, persze ez nem lep meg..)
♥ egy körömcsipesz
♥ körömlakk javító-eltávolító toll
♥ egy körömágybőr ápoló krém
♥ és egy körömágybőr eltávolító krém.
Eddig még csak a lakkokat volt alkalmam letesztelni, ők hozzák az eddigi színvonalat, kifogástalanok, egy hétig pompáznak a körmeimen.. Az egyéb kellékeket is ki fogom próbálni, kíváncsi vagyok, vannak-e olyan jók, mint a lakkok. Apróbb meglepetés volt még, hogy kétféle alap közül választhatok mostmár, a bézs színű lakk került új tagként a csapatba.

Bevallom, hogy a pink alapot jobban kedvelem, bár a bézs sem rossz, szép, halvány és apró csillámokkal telített. A pink csillámmentes. A fehér lakk egy rétegben tökéletesen fed, nem átlátszó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése