2014. november 10., hétfő

Októberi kedvencek


Az elmúlt két hónapban elmaradtak a havi kedvencek, amelynek rendkívül egyszerű oka van: nem volt új kedvencem, csak a szokásos, jól bevált és korábban bemutatott dolgokat használtam. Vásárolni sem vásároltam nagyon, a hidegebb idő beköszöntével viszont pár újdonság került előtérbe. 

Cuticura Berry Bliss kézfertőtlenítő
A kézfertőtlenítők állandó lakói a táskámnak. Szinte minden nap buszozom, és legalább hetente vonatozom, így szorgosan használom ezeket a kicsi csodákat. Egyébként is frászt kapok a koszos tömegközlekedési eszközöktől, a fertőtlenítők használata pedig egy kicsit megnyugtat. Persze az első dolog az, amint beérek valahová, hogy rohanok kezet mosni. Ezt a cuki áfonya illatú darabot Szlovákiában vettem, a finom illat mellett pedig az is meggyőző volt, hogy picike a tubusa. Nem szeretem a túl nagy kiszerelésűeket, így sokkal jobban elfér a kisebb táskáimban is. 


essence Hello Autumn 01 Leaves are the new beef szemceruza
Amióta vészesen fogyóban van az Avon Blackberry barna szemceruzám, rendületlenül keresek alternatívákat. Ez a trendkiadás egyből felkeltette a figyelmemet a cuki csomagolásával, de szerencsére lassan sikerül teljes mértékben túllépnem a külcsín miatti vásárláson. Egy kellemes középbarna színt rejt a kupak,  enyhe fénnyel. A ceruza állaga is nagyon jó, kellően puha, könnyen tudom a szempillák tövébe felvinni, ráadásul tartós is, napközben sem mászik el. A satírozó részét viszont még nem próbáltam, így erről nem tudok nyilatkozni.  



Moyra Gel Look 920 Veronique
Nagyon szerettem volna egy lilás-rózsaszínes, bogyós sötétebb körömlakkot őszre, úgyhogy amikor a szokásos Moyra lelőhelyünk felé vettük az irányt, tudtam, hogy itt fogok egyet keresni, így találtam rá a Gel Look vonal Veronique darabjára. Annyira szép, az elmúlt hónapban pedig háromszor is felkentem, ami elég nagy szó. ITT láthatjátok élesben. A Moyra készletem pedig szépen csendben akkorára növekszik, hogy lassan külön dobozba kell költöztetnem a márka lakkjait.. 


Zoya Payton
Talán magyaráznom sem kell. Már azt sem tudom, hány hónapja vágytam a Payton és a Dream lakkokra, így hatalmas volt az örömöm, amikor sikerült megrendelnem - és mint igazi függő, egyfolytában a Nailland oldalát csekkoltam, hogy mikor válik elérhetővé. Igazi őszi-téli lakk, lilás alaptónussal, megtömve holografikus csillámokkal. Az állaga meg mint valami álom, igazi élmény vele dolgozni. Nem vagyok még mindig túl nagy sötét körömlakk-fan, de ez a darab nagy kedvenc lesz, bőven megéri az árát. 


essence Long lasting rúzs 07 Natural Beauty
Imádom a "my lips but better" típusú rúzsokat, van is egy régebbi kiadású essence darabom. Az új, hosszan tartó verziók állaga pedig nagyon bevált, így még nyáron választottam ajándékba ezt az árnyalatot. Sokkal szebb, egységesebb kinézetű lesz az ajkam tőle, nagyon szeretem, emellett az ára is igen kedvező. 


L'oreal Collection Privée Colour Riche rúzs Julianne
A fentebb említett okok miatt, amikor megláttam ezt az új L'oreal kollekciót a dm-ben, azonnal tudtam, hogy valamelyik hazajön velem. Már amikor a kézfejemre swatcholtam, magával ragadott az iszonyú krémes állag. Maga a rúzs kinézete is rendkívül minőségi, egyszerűen jó már csak ránézni is. Végül Glamour-napokon jött velem haza, szülinapi ajándékként. A Julianne árnyalatot választottam, mert nagyon fehér az arcbőröm és barna a hajam, de egyébként is ez tetszett legjobban, szerencsére jól is áll. Egyedül az erős illatával nem tudok mit kezdeni, egyelőre afelé hajlok, hogy nem igazán tetszik, viszont felvitel után már nem érzem, így nem zavaró. 



Nektek mely termékek az őszi kedvenceitek?

2 megjegyzés:

  1. Szépségesek azok a rúzsok. A szemcerkát én meg szerettem volna venni, de sajna már nem volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó de kár, pedig egész jó kis darab, főleg kb 400 Ft-ért. itt még láttam a kollekció darabjait, nem vásárolják fel ennyire gyorsan. A rúzsok nagyon jóók, főleg a L'oreal, új szerelem :)

      Törlés