2013. október 23., szerda

L'oreal Top Coat - Confettis


Amikor a mákos - pöttyös lakkok megjelentek a piacon, én a L'oreal Confettis termékével találkoztam elsőként az interneten. Azóta rengetegszer sóhajtoztam utána, nekem ő volt az igazi, a nagy Ő ilyen típusú lakkok terén, minden swatch-on elbűvölő volt. Egyetlen icike-picike akadályba ütköztem anno: Magyarországon nem lehetett kapni. Itt viszont igen, minden polcról integetett felém. Nem is kellett sokáig szólongatnia.. nézzük, hogy tényleg megérdemli-e a nagy hype-ot. 


A csomagolás a szokásos picike keskeny üvegcse, nagy kupakkal, és lapos, széles ecsettel. Itt jött az első bibi, az ecsetből több szál is kiállt, így előbb ezeket meg kellett vágnom. A lakk állaga nagyon furcsa, olyan, mintha egy ezer éve besűrűsödött darabot halásznék elő a fiók mélyéről. Gondolom a sok csillám miatt van ez a rendkívül sűrű állag, de itt jön a kérdésem, hogy ha már most ilyen, milyen lesz pár használat után? 
A képeken egy réteget vittem fel mindegyik körömre, láthatjátok, hogy ezzel nincsen gond, rengeteg csillámot vesz fel és pötyögtetni sem kellett a lakkot, viszont tényleg annyira nyálkás, sűrű, hogy kissé csíkozott, ha kinagyítjátok a képeket, láthatjátok is.

A kisebb-nagyobb fekete matt glitterek mellett apró ezüst mikrocsillámokkal is tömve van az üveg, ez viszont felkenés után nem érvényesül különösebben. Direkt fedőlakk nélkül fotóztam, hogy láthassátok a finish-ét, amely sajnos nem fényesre, hanem inkább félmattra szárad. Fedőlakkal viszont a fényesség és a csíkozódás is orvosolható.  Különböző alapszínekre is felkentem, hogy láthassátok, hogyan mutat a más-más alappal. Nektek melyikkel tetszik a legjobban?

Az ára 4,95 euró és ezért cserébe 5 ml csillámcsodát kapunk. Bevallom, én kissé csalódott vagyok, ugyanis egy álomlakként élt eddig a képzeletemben, és mégsem annyira szuper. Ennyi pénzért pedig már főleg tökéletes minőséget várnék el, kissé húztam is a számat, hogy ennyit kiadjak érte, bevallom, de hát ha már ő volt a nagy, hónapok óta tartó mákos-szerelmem.. így még inkább kiábrándító volt.




14 megjegyzés:

  1. Na, látom akkor nem csak nekem volt ilyen a lakk. :D De én tettem bele lakkhigítót, már minden rendben van. :)

    VálaszTörlés
  2. a fehéret kivéve mindegyiken nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. hát, most már nem csak plátói a szerelmünk.. :D

      Törlés
  4. Nekem a nude lakkon tetszik a legjobban, de a többin is istenien áll. Nem értem, miért nem hozzák be hozzánk egy-egy trendkiadás legjobb darabjait....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az a legszomorúbb, hogy ez nem is trendkiadás, hanem az állandó szortiment része.. :( dühítő, hogy pont a legérdekesebb/legkelendőbb darabok maradnak ki mindig a szórásból..

      Törlés
  5. A nude alapon tetszik a legjobban, aztán a pasztell rózsaszín, majd az élénk pink. :)

    lakkalandok.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  6. miért nem tegnap volt ez a poszt????????? pont nézegettem és nem vettem meg :(....ááá nagyon szuper!! ez kell nekem

    VálaszTörlés
  7. Már én is gondolkoztam ezen a lakkon, az üvegben tényleg nagyon mutatós. Viszont megfogadtam, hogy többet nem veszek ilyen L'oréal lakkot, mert már egyet vettem kb fél éve és már olyan szinten besűrűsödött és nyúlós lett, hogy használhatatlan. Szerintem ez azért kicsit luxus, mert nem valami noname gagyi.

    VálaszTörlés
  8. Ez a lakk nekem is nagy szerelmem, kár, hogy nálunk nem kapható :-(

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó, nekem is a legjobban a nude lakkon tetszik!

    VálaszTörlés
  10. Na igen, én is belezúgtam, húgom hozta el nekem Londonból :)
    Nem tudom Te hol tartasz, de én már jócskán elhasználtam a felét (nem volt nehéz, kb. 4szer lakkoztam vele, és már a hiányzott a fele :))), de olyan szinte beszárad, h az ecset betonkemény lett. Valami elképesztő kínlódás kihalászni belőle a darabokat, és egyenletesen teríteni. Mondjuk ez már a második használatnál így volt :/
    Nagyon tetszik a hatás, de talán a Maybelline Polka Dots kollekciójának ugyanilyen lakkja jobb lenne. Olcsóbb is, több is.

    VálaszTörlés