2019. október 21., hétfő

Bow Thermo Composure


Hűha.. hát ezer éve itt. Nem is nagyon tudom már, hogyan ragadjak klaviatúrát. Kissé más vizekre eveztem, hódoltam más hobbijaimnak, esetenként újakat üdvözöltem. Lelkesedtem, dolgoztam, kirándultam, kávéztam..

Szeretnék visszatérni, ha nem is teljesen rendszeresen, minimum ad-hoc jelleggel. Pár nagyon kedves manikűröm is be van ragadva, ezeket szeretném idővel közzétenni, és persze jönnek az újak is..

A mai alanyunk az egyik téli kedvencem,  a Bow márka Composure árnyalata. Feltehetnétek a kérdést, hogy egy ilyen világosabb, élénkebb lakk miért télen a kedvencem.. hát azért, mert színváltós! Vigyázat, rengeteg képpel készültem!


A Bow a Dance Legend kistesója, és valami gyönyörűséges színváltós (és nem színváltós) lakkokat dobnak piacra. Én ezt a darabot még anno a Naillandtől szereztem be, jelenleg a Hypnotic Polish-on kapható. 

Felkenni egyszerű, kissé "zselés" állagú, hamar szárad és kettő rétegben jól fed. A tartósságával sincsen problémám. A színváltós hatása pedig zseniális! Durván éles a kontraszt és hőre váltakozó, így jól el lehet vele szórakozni. Nekem télen ráadásul eléggé hidegek szoktak lenni a kezeim, ujjaim, így a körmömön folyamatosan váltakoznak a színek. 

Olvastam róla, hogy a thermo-effekt körülbelül felbontástól számítva egy évig tart, a beszámolók nagy része is ezt erősítette meg, viszont szeretném ezt megcáfolni, nálam három év elteltével is ugyanolyan erős volt a hatása. 
Idén még nem próbáltam... meglátjuk. Beszámolok róla, ígérem.









Ti szeretitek a színváltós lakkokat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése