2016. március 15., kedd

Nail of the Day | Gelato on my mind & BPL 008


Eléggé régen jelentkeztem, de a blog Facebook oldalán már említettem, hogy sok izgalmas dolog történt velem az utóbbi időben, többek között egy új, szuper munkahelyen kell helyt állnom, valamint lakást csinosítgatok. Minden percét élvezem a változásoknak, de ez sajnos a blogtól ellopott perceket és órákat jelenti. Szépen lassan igyekszem visszacsempészni a fotózást és a blogolást a hétköznapokba, így érdemes lesz vissza-visszanézni. :) 


Ez az OPI lakk a Venice kollekció tagjaként jelent meg még tavaly. Már akkor megtetszett ez az árnyalat, amely egyébként a Gelato on My Mind nevet viseli. Amikor a Müller-ben járok, mindig megnézem az OPI pultot, akkor is, ha éppen nem akarok semmit sem vásárolni. Így történt ez a múltkor is, amikor is észrevettem, hogy a Venice kollekció tagjait kipakolták újra - de már csak féláron. A Gelato árnyalat is ott árválkodott még, az én nagy örömömre, így egyből a kosaramba tettem. Azután a Catrice pulthoz mentem nézelődni, ahol barátom ügyesen kiszúrt az újdonságok között egy nagyon-nagyon hasonló árnyalatot, így ha ez megtetszene nektek, de már sehol sem találjátok, talán a Catrice darab egy jó alternatíva lehet - a minőségéről viszont nem tudok nyilatkozni. Egyébként meg milyen jó szeme van már - nekem fel sem tűnt, és az sem, hogy "miért nem az olcsóbbat veszed meg?!". Azzal érveltem, hogy nagyon kicsi a különbség, és az OPI-ban még sosem csalódtam. :) Egyébként most sem, öt napig sértetlenül csücsült a körmömön ez a gyönyörű fagyikék árnyalat. 


A nyomdázásról pár szóban: a legutóbbi Born Pretty Store csomagomban érkezett ez a lemez, amelyen szépséges minták találhatóak. Hangulatában nekem a Moyou Explorer 03-as nyomdalemezét juttatja eszembe, ezért muszáj volt ezt is beszereznem - egyszerűen nem tudok ellenállni az ilyen stílusú mintáknak. A minőségére sem lehet panaszom, továbbra is nagyon kedvelem a BP saját márkás darabjait és remélem, hogy még sok szépséggel lepnek meg a jövőben minket.  

A termék elérhető itt:

A szokásos GKL91 kóddal 10%-os kedvezményhez juthattok:

Hogy tetszik a lakk és a lemez? 

3 megjegyzés:

  1. Ezt a lakkot én is nézegettem már tavaly, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a lakk és a manikűr is. :)
    Rajtam is hasonló szín van (pont most fejeztem be a lakkozást), a CG At Vase Value nevű lakkja. :)

    VálaszTörlés