2015. június 23., kedd

Picture Polish Tiffany

Picture Polish Tiffany

Már korábban részt vett a Picture Polish Tiffany egy mentás összehasonlító bejegyzésben - itt -, de úgy gondoltam, hogy a kedvenc menta és egyik legkedvesebb Picture Polish lakkomként külön egy bejegyzést is megérdemel.
Ezt egyébként már megfigyeltem - az örök kedvenc lakkjaim valahogyan sosem kerülnek fel önmagukban a blogra. Talán azért, mert általában nem a legújabb kollekciókból valóak, és így már nem érzem aktualitását a bejegyzéseknek, de azt hiszem, ezen a rossz szokásomon ideje lesz változtatni, és több örökzöldet is igyekszem majd megmutatni nektek.

Picture Polish Tiffany

A Tiffany nagyon régóta csücsült a kívánságlistámon, elég sokáig sajnáltam krém finisű lakkért ilyen sok pénzt kiadni. Télen pedig azzal győzködtem magam, hogy úgysem használnám, hiszen tavaszi-nyári szín. Tavasszal viszont már nem volt több kifogásom, és szerencsére még egy darab árválkodott belőle a standon, amit a Nailland-es lányok nagyon cukin hozzátettek a rendelésemhez - mindig olyan segítőkészek, a Grace esetében is ugyanígy jártam, és akkor is elküldték nekem. :) 
A használata egy álom, kettő réteben tökéletesen fed, a színe pedig a legeslegszebb menta, amivel valaha dolgom volt. Félek is használni, mindig tartogatom, hogy nehogy gyorsan elfogyjon - ez is egy rossz szokás, sajnos. A tartósságára sincs panaszom 4-5 napig nagyon szépen bírja a körmeimen. Bátran ajánlom mindenkinek, nem hiába az egyik kedvenc darab a kollekciómban, tényleg tökéletes.


Elérhetőség: Nailland  3490 Ft / 11 ml
Picture Polish Tiffany

Picture Polish Tiffany


Nektek hogy tetszik? Szerintetek is egy álom ez a lakk? :))

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szerintem is, de eléggé ki van fosztva a Nailland, nem tudok mit rendelni. Remélem, feltöltik az elfogyott darabokat, minden márka erősen készlethiányos.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is az egyik legszebb PP lakk. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon szép:)
    Imádom az ilyen árnyalatokat:)

    VálaszTörlés