2015. június 16., kedd

Avon Magic Effects Matte Inky Blue

Avon Magic Effects Matte Inky Blue

Ehhez az esős, szomorkás naphoz úgy gondoltam, jól passzol a ma bemutatásra kerülő Avon darab. Az új, Magic Effects Matte vonalból való, és az Inky Blue fantázianevet viseli. 

Az üvegben a lakknak a sötétkék alap kiegészítéseként csodás narancsos-lilás fénye van, de felkenve ez sajnos nem látszik - viszont egy tippem van ennek előcsalogatásához: egy pillanatra húzzunk át rajta körömlakklemosós vattát, és így már láthatóvá fog válni. A kulcs a gyorsaság: nem szabad, hogy a lakk teljesen feloldódjon, valamint beletapadjanak a szöszök. Kettő rétegben láthatjátok a képeken, szerintem jól fed, a matt lakkokhoz híven extra gyorsan szárad. Bár sajnos van egy hátránya is, amely szintén a matt darabok jellegzetessége: nem túl tartós, hamar elkezd pattogni. A legideálisabb szerintem alkalmakra felkenni: buliba, bálba, esküvőre.. Egy napot gond nélkül kibír, több napnál javításra szorulhat. Tőlem ez az árnyalat kicsit idegen, de tesóm azonnal felfigyelt rá, és olyan szépen kérte, hogy természetesen neki adtam. :) 


Avon Magic Effects Matte Inky Blue

Avon Magic Effects Matte Inky Blue

Avon Magic Effects Matte Inky Blue

Avon Magic Effects Matte Inky Blue

A termék tesztelésre érkezett, de ez nem befolyásolta a véleményemet.


Nektek hogy tetszik? Szeretitek a matt lakkokat? 

5 megjegyzés:

  1. Nem nagyon, bár néha szoktam mattítani, főleg a neon színeken jól mutat. Ez most nekem sötét, hiába esik, nekem nyár van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fú, a neonokat sosem próbáltam még ki mattan! :) Eszembe sem jutott volna, most viszont nagyon felcsigáztál.. :) Egyébként én három napja csupasz körmökkel ülök, mert nem tudom, melyik lakkomhoz nyúljak - persze ha nem lenne ennyi, nem kellene gondolkozni.

      Törlés
  2. Hát ez gyönyörű! Avon lakkom még nincs, de lehet beszerzek egy ilyet, mert nagyon megtetszett és imádom a matt körmöket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem megéri. :) Én főleg a krém finisű Avon lakkokat nagyon szeretem - de most van sima matt fedőlakkjuk is, amivel pedig bármelyik lakkot le lehet mattítani.

      Törlés
  3. Wow ez nagyon szép.Nálam simán belefér egy ilyen lakk,akár nyáron is :)

    VálaszTörlés