2015. március 13., péntek

Moyra Gel Look 903 Marie + Moyou stamping


A ma bemutatott Moyra lakk egy csodálatos impulzusvásárlás eredménye, amikor is a lányokkal találkoztunk Nailland-rendelés szétosztásra és egy kis csevegésre. Annyira megtetszett a Gel Look család 903-as, Marie nevű darabja, és mint tudjátok, még nincs elég rózsaszín lakkom. Nem, ilyen árnyalatú még pont nincs. 


Meg egyébként is, nagyon olcsó volt. Ilyenekkel próbáltam győzködni magam, mintha a héten nem vettem volna még elég lakkot. Na jó, körömlakkból sosem elég. Nem is vártam vele túl sokat, gyorsan felkentem. A színe gyönyörű, hol erős pink, hol meleg málna színű vagy már-már pirosas, fényviszonyoktól is függ, és a fényképezők számára pedig lehetetlen az igazi árnyalatát elkapni. Mivel neonos beütésű, valószínűleg ezért lehet. 
A felvitelnél kissé megilletődtem, ugyanis sűrűbb az állaga a megszokottnál, és kicsit szálazott is, ahogy az üveg nyakán lehúztam a felesleget. Most sajnos a tartóssága sem volt kiemelkedő, a negyedik napra már volt olyan körmöm, ahol a feléről lepattogott, szóval teljesen vállalhatatlanná vált. Lehet az is, hogy egy régebb óta a polcokon pihenő darabot fogtam ki, azért ilyen, de nem bánom, hogy megvettem. Az ára még mindig iszonyú baráti: mindössze 410 forintba került. 


Egy nap után meguntam önmagában a színt - meg szünetet kellett tartani a szakdolgozatírásban -, ezért feldobtam egy kis nyomdázással. A Moyou Pro 04-es lemezét használtam, amit még a Nailland karácsonyi játékán nyertem.

vakuval

természetes fényben

Nektek hogy tetszik? Ugye nem csak én vagyok odáig a rózsaszín lakkokért? :)

11 megjegyzés:

  1. Pirosnak látom, de lehet, a monitor hibája. Szerintem az a lakk nem friss, ha már most szálat húz. A manikűr nagyon tetszik, szép ez a fehér minta. Rengeteg Moyra lakkom van, nyomdázni is szeretek velük és nekem nagyon tartósak, egyáltalán nem pattognak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is régebbi darab lehet, ez a szín tavaly tavasszal jött be ha jól emlékszem - én akkor vettem - nekem semmi bajom nem volt vele akkor sem és most is kifogástalan, épp most nézem nálam egy éve áll itthon a polcon.

      Törlés
    2. Igen, azért írtam, hogy néha már tényleg pirosas. :) Élőben is eléggé váltogatja a színét, de nagyon szép. :) Köszi Audrey, örülök, hogy tetszik. Én is nagyon szeretem ettől függetlenül a Moyra-t, legalább 30 lakkom van tőlük. :D

      Szilvia: Lehet már ki volt nyitva, és ezért ilyen, bevalomm, ezt most elfelejtettem vásárlásnál megnézni. :)

      Törlés
  2. Nekem is megvan ez a lakk, nagyon szeretem. Szerintem is meghatározhatatlan a színe és fotózni is nehéz, nekem így sikerült anno, mikor kitettem a blogra: http://3.bp.blogspot.com/-0CkeSSm28kI/UymC0DaIoaI/AAAAAAAAC9Q/BxlQmNG1MKc/s1600/P3191424.JPG

    Én színhűnek látom a képeidet, lazacos-pinkes-neonos rózsaszínszerűség :)))))))))) Szép! Ez a lényeg!!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasonlóak lettek a képeink, tényleg nehéz elcsípni, de én nem is láttam egyszínűnek. :) Tényleg szép. :)

      Törlés
  3. Nagyon szép ez a lakk, ez az a lakk amit talin vettél? Nem is gondoltam volna hogy felkenve ilyen szép. Szeretem a rózsaszín és pink lakkokat én is!! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglepi a blogomon: http://judymuhely.blogspot.hu/2015/03/blogger-dijak.html

      Törlés
    2. Jaaaaj köszönöm a díjat! :))) Igen, ez a talis lakk. :) Nagyon szép :)

      Törlés
  4. Lehet, hogy bontogatva volt a boltban, mert nekem sem volt ilyen problémám a Moyra lakkjaimmal. Nagyon szép manikűr lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez az egyetlen elképzelhető megoldás, mert a többi Moyrám nekem sem ilyen. :)

      Törlés
  5. végem van teljesen. nekem ez a lakk KELL! :D

    VálaszTörlés